ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
#tehnologija
 
usb 3.0 docking, ips panel, odlični kutevi gledanja i prikaz boja, jednostavno prilagođavanje monitora

Philips USB docking monitor - prijelaz u digitalni svijet

 
philips brilliance 241b
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2017. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2019
 
2018
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
• ..
 
 
 
U današnjem iznimno povezanom svijetu, poslovanje zahtjeva pametne, ali i jednostavne načine povezivanja s brojnim digitalnim uređajima kako bi dopinjeli produktivnosti na radnom mjestu.

Novi Philips 24-inčni monitor je novi USB docking monitor vodeće tehnološke tvrtke i brend licenciranog partnera Philips Monitorsa MMD. Posebno prilagođen za ultrabook laptope sa ograničenom mogućnošću povezivanja, za fleksibilna radna mjesta ili dinamične korisnike, novi monitor prenosi video i audio sadržaje, omogućuje povezivanje na internet ili intranet i to sve preko samo jednog SuperSpeed USB kabela. Monitor također omogućuje pristup svim periferijama koji su povezani na monitor kroz USB utor sa tri USB 3.0. priključka.



Prolaz u digitalni svijet: povezivanje USB priključkom

Artem Khomenko, product manager Philips Monitorsa MMD Europa, objasnio je zašto je USB docking toliko važan: "Svjedoci smo sve veće konvergencije digitalnih medijskih platformi kao što su računala, prijenosna računala, pametni telefoni i tableti, ali i mobilna povezanost sve više raste. Za većinu poslovnih korisnika monitor je stalna platforma za prijenos sadržaja iz različitih uređaja. Fantastične mogućnosti povezivanja novog monitora je upravo odgovor na današnje potrebe poslovnih korisnika."

S ugrađenim USB 3.0 utorom i ethernet kabelom, inovativni 241B7QUPEB monitor B linije omogućuje korisnicima da se povežu s njihovim laptopima (ili mobitelima) i prenesu sadržaj jednostavno i brzo na prostraniji zaslon. Periferija poput tipkovnice, mišta, eksternog HDD-a, kamere ili USB drive-a također se mogu povezati preko monitorovog USB utora. To je posebno praktično za jako tanke laptope koji imaju samo nekoliko konektora. Jedini set periferije koje korisnici neće trebati priključiti su zvučnici jer monitor dolazi sa dva integrirana stereo zvučnika za odličnu reprodukciju zvuka.



Kvaliteta gledanja za profesionalce

Monitorove odlične mogućnosti povezivanja kombinirane su s odličnom kvalitetom gledanja, Full HD rezolucijom (1920 x 1080 piksela) i točnim prikazom boja za prikazivanje čistih i oštrih sadržaja. Uz naprednu IPS tehnologiju, monitor osigurava oštre slike uz živopisne boje i odlične kuteve gledanja.



Predan blagostanju svakog korisnika

Najnoviji 24-inčni monitor Philipsove B linije primjer je predanosti MMD-a za izradu monitora koji ne samo da imaju za cilj pomoći potrošačima da budu produktivniji, nego i nastoje pružiti dugoročnu dobrobit. Novi monitor ima ugrađenu Philips LowBlue opciju koja koristi pametnu softversku tehnologiju za smanjenje kratkih valova plave svjetlosti koji mogu imati štetan utjecaj na vid tijekom vremena.

Uz to, monitor je opremljen ergonomski podesivim postoljem - SmartErgoBase omogućuje podešavanje visine monitora, naginjanje do 90 stupnjeva, ali i zakretanje i naginjanje prema naprijed i nazad kako bi osigurao bolje držanje za korisnike.


No, to nije sve. Novi monitor dolazi i s još značajki koje omogućuju korisnicima da ostanu odmorni duže vrijeme. Monitor ima ugrađenu Flicker-free tehnologiju koja regulira osvjetljenje i smanjuje neugodno titranje ekrana za udobnije gledanje, dok SmartImage, ekskluzivna Philipsova tehnologija, analizira sadržaj na ekranu i optimizira kontrast, zasićenje boja i oštrinu slike i video sadržaja za vrhunsku izvedbu zaslona.

Novi Philips 241B7QUPEB monitor B linije bit će dostupan u lipnju ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od Philips 241B7QUPEB 2.099 kuna (bez PDV-a).
 
 
 
philips brilliance 241b / usb 3.0 docking
 
 
 
poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku philips
promotivni članak
hashtag: #Philips #PhilipsLowBlue #USB30 #DockingStation #SmartErgoBase #Monitor
30. lipnja 2017.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2017. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2019
 
2018
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
• ..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb