ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI      
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu

pomozimo im

 
 
GDJE SAM?
>
>
kulturni centri u zagrebu
 
informativno turističko kulturni vodič grada zagreba .. predstave, učilišta, predavanja, kulturni rad, priredbe, nastupi, ..

Kulturni centri i narodna učilišta u Zagrebu

 
kulturni centri i narodna učilišta u zagrebu
kulturni centri i narodna sveučilišta u zagrebu
 
 
 
CKF A. Cesarec   NS Dubrava   KIC
         
CZLOGZ   CKI Maksimir   CZK Novi Zagreb
         
KUC Travno   PRNN   KNAP / KC Peščenica
         
PUO Zagreb   CM Ribnjak   NS Sesvete
         
CZKIO Susedgrad   CK Trešnjevka    
 
 
 
 
 
english: cultural centers in zagreb
deutsch: kulturzentren in zagreb
popis zagrebačkih kulturnih centara na ovoj stranici je abecedni i položaj na ovom popisu nema nikakav dublji značaj;
popis napravljen na temelju trenutno dostupnih informacija;
primijetili ste grešku ili su podaci su pogrešno upisani?
molimo javite nam!
hash tag: #kulturnicentri #kulturnicentar #kulturauzagrebu #zgkul #puckouciliste #narodnosveuciliste #centarzakulturu
zadnja izmjena podataka na stranici: 11.09.15.
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Centar za kulturu i film `August Cesarec`
 
adresa: Ilica 227, 10000 Zagreb
telefon: +385 1 3758 105
telefax: +385 1 3775 035
mobitel: ..
web stranica: www.centarcesarec.hr
facebook: CentarAugustCesarec
mail adresa: ..
info: Centar za kulturu i film Augusta Cesarca svojim programima i djelovanjem usmjeren je na kulturno - umjetnički i socijalno - preventivni rad, edukaciju i istraživanja s djecom, mladima i građanima svih dobnih i socijalnih skupina. Nastojanja centra su poticanje i promicanje kulture i umjetničkog izražavanja, razvoj kreativnosti i kvalitetnije komunikacije do općeg poboljšanja kvalitete življenja, promicanje svijesti o kulturnom naslijeđu, umjetnosti, ekološke svijesti, poticanje na učenje kroz cijeli život, neovisno odlučivanje, kulturni razvoj te aktiviranje odgovornosti pojedinaca i društvenih skupina kao i promicanje kulture nenasilja i demokracije.

Centar, kao svojevrsni animator kulture, u partnerskim je odnosima sa raznim institucijama i udrugama, s kojima organizira i potiče kulturni života na području gradske četvrti Črnomerec, u cilju služenja boljoj informiranosti i zadovoljavanju kulturnih potreba građana Zagreba, prvenstveno građana Črnomerca.
 
centar za kulturu i film `august cesarec`
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Narodno sveučilište Dubrava
 
adresa: Cerska 1, 10040 Zagreb
telefon: +385 1 2050 050
telefax: +385 1 2910 487
mobitel: ..
web stranica: www.ns-dubrava.hr
facebook: ..
mail adresa: ns-dubrava@ns-dubrava.hr
info: Narodno sveučilište Dubrava javna je ustanova za djelatnost kulture i obrazovanja, a osnovna joj je djelatnost ostvarivanje programa kulture i obrazovanja.

U NS Dubravi djeluju Centar za kulturu, Centar za obrazovanje, Dječje kazalište Dubrava, Galerija Vladimir Filakovac, Odjel zajedničkih poslova i Odjel općih i tehničkih poslova.

Sveučilište organizira likovne izložbe, kazališne predstave za djecu i odrasle, koncerte klasične glazbe, filmske projekcije, filmske tribine i radionice crtanog filma za djecu, izložbe i radionice za upoznavanje tradicijske baštine i kulture, akcije i manifestacije s prigodnim programima upotpunjenim kreativnim radionicama (likovne, plesne, glazbene i ekološke), glazbene, plesne i glumačke amaterske skupine djece i mladeži. Također organizira učenje stranih jezika (engleski, njemački, talijanski, francuski, hrvatski), glazbene tečajeve (glasovir, gitara, synthesizer), dramski studio za djecu i mladež, plesne tečajeve (ritmika, moderni ples, društveni plesovi, break dance, hip-hop), rekreativne programe, vježbanje yoge, informatičke i likovne tečajeve (crtanje, slikanje, keramika, primijenjena umjetnost, strip i ilustracija), te programe za treću životnu dob.
 
narodno sveučilište dubrava
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
KIC / Kulturno informativni centar
 
adresa: Preradovićeva 5, 10000 Zagreb
telefon: +385 1 4810 714 / +385 1 4810 727
telefax: ..
mobitel: ..
web stranica: www.kic.hr
facebook: kiczagreb
mail adresa: kic@kic.hr
info: KIC (Kulturno informativni centar) je javna ustanova u kulturi, osnovana 1965. godine od strane Skupštine grada Zagreba pod nazivom Centar za kulturu i informacije Zagreb. Pod današnjim nazivom djeluje od 1984. godine.

Djelatnosti KIC-a su organizacija tribina, postavljanje i osmišljavanje raznih projekata vizualnih umjetnosti, kinoprikazivačka djelatnost i pripadajuće aktivnosti, izdavaštvo te produkcija raznolikih kulturno - umjetničkih događanja.
 
KIC / Kulturno informativni centar
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Centar za likovni odgoj grada Zagreba
 
adresa: Rokov perivoj 4, 10000 Zagreb
telefon: +385 1 4824 270 / +385 1 4824 856
telefax: ..
mobitel: ..
web stranica: www.czlogz.hr
facebook: ..
mail adresa: likovni.centar.zg@gmail.com
info: Centar za likovni odgoj Grada Zagreba osnovan je 1972. godine, djeluje u jednom od najljepših zagrebačkih ambijenata, u kući akademskog slikara Joze Kljakovića, na Rokovom perivoju broj 4.

Centar uz svoju redovnu djelatnost - tečajeve crtanja, slikanja, kiparstva i keramike, vodi brigu i o slikarevoj ostavštini, Memorijalnoj zbirci Joze Kljakovića te čuva neka od njegovih najvrjednijih djela.

Tečajevi su metodološki i programski klasično koncipirani. Polaznici nakon završenog tečaja u bilo kojem odjelu Centra, suvereno vladaju odabranom likovnom vještinom.

Do Centra možete dođi Aleksanderovim stubama iz Dežmanove ulice ili Rokovom ulicom s Britanskog Trga.
 
centar za likovni odgoj grada zagreba
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Centar za kulturu i informacije Maksimir
 
adresa: Lavoslava Schwarza 18, 10000 Zagreb
telefon: ..
telefax: ..
mobitel: ..
web stranica: www.mojmaksimir.com
facebook: ..
mail adresa: cki-m@cki-m.com
info: Centar za kulturu i informacije Maksimir je kulturni centar u gradskoj četvrti Maksimir (i šire). Centar promiče kulturne sadržaje i ukazuje na njihovu važnost i prisutnost u svakodnevnom životu.

U suradnji s drugim (javnim) institucijama s područja četvrti Maksimir (i šire) pomaže u promicanju pozitivnih životnih stilova, kao i u prevenciji neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži. U Centru se održavaju programi cjeloživotnog učenja za sve dobne skupine.
 
centar za kulturu i informacije maksimir
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Centar za kulturu Novi Zagreb
 
adresa: Trg Narodne zaštite 2, Remetinec, 10020 Zagreb
telefon: +385 1 6140 189
telefax: +385 1 6140 190
mobitel: ..
web stranica: www.czk-novi-zagreb.hr
facebook: ..
mail adresa: czk@czk-novi-zagreb.hr
info: Centar za kulturu Novi Zagreb i Galerija Vladimir Bužančić (nekada Galerija Spektar) osnovani su 5. svibnja 1977. godine odlukom Skupštine općine Novi Zagreb, na inicijativu Samoupravne interesne zajednice kulture Novi Zagreb.

Od tada do danas Centar intenzivno radi na promicanju svih oblika kulturnih djelatnosti s osobitim programskim ciljem edukativno - kulturološkog djelovanja u pučanstvu, njegujući temeljne kulturne potrebe kod svih dobnih struktura stanovništva.

Centar za kulturu Novi Zagreb najstarija je i donedavno jedina ustanova kulture u Novom Zagrebu (druga je KUC Travno). Djeluje na području koje ukupno zauzima oko 25% površine područja grada Zagreba, kojega nastanjuje oko 160.000 stanovnika s tendencijom rasta.

U proteklih 30 godina djelovanja CZK Novi Zagreb organizirao je oko 9.000 programskih jedinica koje je posjetilo gotovo 2 milijuna posjetitelja. Priređeni su mnogobrojni kulturno - umjetnički programi: izložbe, tribine, predavanja, glazbeno - scenski programi, koncerti uglednih umjetnika, akcija i manifestacija.

Vrlo uspješno provodi programske smjernice njegovanja i održavanja hrvatske kulturne i tradicijske baštine kao i autohtonog folklora surađujući s kulturno umjetničkim društvima i amaterskim ansamblima koji djeluju na području Novog Zagreba.

U programskom smislu Centar je prepoznatljiv po likovnom izričaju čiji je nositelj Galerija Vladimir Bužančić. U njoj su do sada izlagali mnogobrojni priznati i uvaženi akademski likovni umjetnici iz Hrvatske i inozemstva.
 
centar za kulturu novi zagreb
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Kulturni centar Travno / KUC Travno
 
adresa: Ulica Božidara Magovca 17, Travno, 10010 Zagreb
telefon: +385 1 6601 626 / +385 1 6692 574
telefax: +385 1 6601 619
mobitel: ..
web stranica: www.kuctravno.hr
facebook: ..
mail adresa: kic@kuctravno.hr
info: Kulturni centar Travno (nekada znan i kao MCUK Travno - Međunarodni centar za usluge u kulturi) djeluje od 1972. godine. Sjedište ustanove je u Društveno - kulturnom domu Travno. U sastavu Centra je i podružnica Posudionica i radionica narodnih nošnji sa sjedištem u Ulici baruna Trenka 1. Centar ima ukupno 17 zaposlenika.

Kulturni centar Travno je organizator i realizator brojnih međunarodnih i lokalnih programa, događanja i aktivnosti na raznim područjima kulture i obrazovanja - koncerata, izložbi, filmskih programa, kazališnih predstava, dramskih, glazbenih, likovnih, plesnih, edukativnih i popularnih radionica, seminara, predavanja i tečajeva stranih jezika.

Posebna je pozornost usmjerena na lutkarstvo - Centar je organizator uglednog Međunarodnog festivala kazališta lutaka - PIF-a, te brojnih lutkarskih projekata (SMOLA - smotra amaterskih lutkarskih družina), seminara, radionica, predstava i izložbi. Osobito je značajna i zapažena izdavačka djelatnost specijalizirana i profilirana za područje lutkarske umjetnosti.

Velik dio programa koje Centar organizira profiliran je kvartovski i namijenjen lokalnoj zajednici - građanima Travnog i Novoga Zagreba. Programi su namijenjeni djeci i odraslima.

1. siječnja 2011. godine Centar je od Grada Zagreba dobio na korištenje kompletan prostor Društveno - kulturnog doma Travno. Dvorana Scena Travno multimedijski je prostor, opremljena je modernom scenskom opremom, ima 274 sjedišta i u njoj se održavaju koncerti, kazališne predstave, filmski, plesni i različiti drugi programi.

U dvoranama i učionicama se održavaju glazbene, likovne, plesne, strip, folklorne i sportske radionice, tečajevi gitare i sintesajzera, te stranih jezika.
 
kulturni centar travno / kuc travno
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Posudionica i radionica narodnjih nošnji
 
adresa: Ulica baruna Trenka 1, 10000 Zagreb
telefon: +385 1 481 9269
telefax: +385 1 481 9269
mobitel: ..
web stranica: www.pirn.hr
facebook: ..
mail adresa: pnnz@zg.t-com.hr
info: Posudionica i radionica narodnih nošnji podružnica je Kulturnog centra Travno. Osnovana je 1948. godine kao servis za iznajmljivanje nošnji zagrebačkim amaterskim folklornim društvima.

Danas Posudionica djeluje na dvije lokacije u Zagrebu, a uz iznajmljivanje i izradu nošnji, ima razvijenu kulturno - edukativnu, izložbenu i izdavačku djelatnost.

Ustanova organizira različite kulturne i edukativne programe: etnografske izložbe, folklorne koncerte, revije nošnji, predavanja o narodnim nošnjama, seminare o njihovoj scenskoj primjeni, radionice i škole na kojima se polaznici poučavaju izradi, tradicijskim tekstilnim vještinama i restauraciji nošnji, te različita druga događanja.

Izdanja Posudionice (katalozi, video kazete, CD-i, DVD-i, dokumentarni filmovi) pružaju osnovne etnološke informacije o zbirci i folklornoj primjeni narodnih nošnji, podučavaju pravilnom odabiru, odijevanju, uređenju i održavanju, te ukazuju na etnografske i likovne vrijednosti te raznovrsne mogućnosti scenske primjene narodnih nošnji.
 
posudionica i radionica narodnjih nošnji
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Centar kulture na Peščenici - Centar KNAP
 
adresa: Ivanićgradska 41a, Volovčica, 10000 Zagreb
telefon: +385 1 2303 122
telefax: +385 1 2317 354
mobitel: ..
web stranica: www.knap.hr
facebook: ..
mail adresa: centar@knap.hr
info: Centar kulture na Peščenici (Centar KNAP) osnovan je 1955. godine. Od tada djeluje u kreiranju kulturnih i obrazovnih programa za djecu, mlade, odrasle i treću životnu dob, na području gradske četvrti Peščenica - Žitnjak i šire.

Originalno se Centar zvao Kulturni centar Peščenica, no u 2015. godini mijenja ime u Centar kulture na Peščenici - KNAP.

Misija Centra KNAP je podići razinu svijesti o kulturi te educirati stanovnike gradske četvrti Peščenica - Žitnjak o važnosti i vrijednostima koje ona donosi, te pružiti kvalitetne sadržaje kojima građani mogu ispuniti slobodno vrijeme.

Centar KNAP ima široko polje djelovanja te se njegov rad bazira na organiziranju većih i manjih akcija i manifestacija kao što su: Dani Pešče, Volim Peščenicu, Pešča Campus, otvaranje Hall of Famea, ..

Velik dio programa odvija se u kreativnim radionicama od plesnih, likovnih, dramskih, glazbenih do radionica urbane kulture. Glazbena događanja i koncerti također su dio programa koji se kontinuirano održavaju u Centru kulture na Peščenici.
 
centar kulture na peščenici / centar KNAP
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Pučko otvoreno učilište Zagreb
 
adresa: Ulica grada Vukovara 68, 10000 Zagreb
telefon: +385 1 600 3000
telefax: +385 1 600 3002
mobitel: ..
web stranica: www.pou.hr
facebook: pouzagreb
mail adresa: ..
info: Pučko otvoreno učilište Zagreb najveća je ustanova za obrazovanje / učenje i kulturu u Hrvatskoj, a utemeljena je davne 1907. godine. Polaznicima nudi programe obrazovanja, osposobljavanja, usavršavanja, osnovne i srednje škole, kulture i nakladništva, razvoja i međunarodnih projekata te sveučilišta za treću životnu dob.

Prostori zgrade namjenski su građeni za obrazovanje i kulturu, te su i danas optimalni za velik broj polaznika. U POUZ-u je niz specijaliziranih učionica i kabineta, radionica za kreativne programe i dvorana za rekreacijske i plesne projekte. POUZ posjeduje četiri galerijska prostora i knjižnicu od 36.000 naslova.

Brojnim programima obrazovanja pomaže u reguliranju tržišta rada, rješavanju problema nezaposlenosti, a kvalitetom i realizacijom niza međunarodnih projekata prate trendove razvoja novih tehnologija, razvoje pojedinih struka, i uključivanja u europske integracije.

Učilište zapošljava 70-ak djelatnika i ima 300-tinjak vanjskih suradnika, a nekoliko stotina programa u obrazovanju i kulturi polazi približno 20.000 osoba na godinu.

Pučko otvoreno učilište Zagreb jedna je od najljepših građevina moderne arhitekture u Zagrebu, djelo profesora Radovana Nikšića. Za svoje arhitektonsko djelo dobio je kao projektant zgrade Nagradu grada Zagreba, dok je za sjajno unutarnje opremanje objekta zaslužan Bernardo Bernardi.
 
pučko otvoreno učilište zagreb
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Centar mladih Ribnjak
 
adresa: Park Ribnjak 1, 10000 Zagreb
telefon: +385 1 4814 734
telefax: +385 1 4814 735
mobitel: +385 91 4814 733
web stranica: www.cmr.hr
facebook: cmr.hr
mail adresa: cmr@cmr.hr
info: Centar mladih Ribnjak je gradska ustanova kulture kroz koju svakog tjedna prođe oko petsto djece i mladih sa željom da se izraze na glazbeni, scenski, plesni ili likovni način uz pažljivo vodstvo pedagoških stručnjaka i umjetnika s bogatim iskustvom rada s mladima.

Još pedesetih godina prošloga stoljeća započeo je kreativno - pedagoški rad i stvaranje s djecom u najprije trošnoj, a 1979. godine i obnovljenoj zgradi u jednom od najljepših zagrebačkih parkova - parku Ribnjak. Prostor zgrade čini prizemlje i dva kata površine 1232 četvorna metra te 562 četvorna metra prostora terase prizemlja i terase drugog kata.

U Centru mladih Ribnjak stalno je zaposleno osam djelatnika - četiri stručna voditelja, ravnatelj i tri administrativno - tehnička djelatnika uz koje kontinuirano radi šest do deset vanjskih stručnih voditelja.

Centar je u suradničkom odnosu s Rock akademijom - učilištem za popularnu i jazz glazbu, koja pruža glazbenu edukaciju brojnim mladim korisnicima, a udomio je i udruge čiji je rad vezan uz unapređivanje života i interesa mladih ljudi. Već šezdeset godina postoji tradicija organiziranog rada s mladima, a Zagreb ima ustanovu u kojoj se ostvaruju kulturni, odgojno - obrazovni, umjetnički i razni socijalni sadržaji i u kojoj se neprestano unapređuju razni oblici rada i stvaranja s djecom i mladeži.
 
centar mladih ribnjak
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Narodno sveučilište Sesvete
 
adresa: Trg Dragutina Domjanića 6/I, 10 360 Zagreb - Sesvete
telefon: +385 1 2002 060, +385 1 2004 347
telefax: +385 1 2059 158
mobitel: +385 91 4814 733
web stranica: www.ns-sesvete.hr
facebook: ..
mail adresa: narodno-sveuciliste@zg.t-com.hr
info: Narodno sveučilište Sesvete je kulturno - obrazovna ustanova Grada Zagreba osnovana 1959. godine, u čijem su sastavu Centar za kulturu i Centar za obrazovanje.

NS Sesvete djeluje na području gradske četvrti Sesvete, a i šire.

Centar za kulturu organizira raznovrsne kulturno - umjetničke programe za sve uzraste. Uz redovito održavanje kazališnih predstava za djecu i odrasle te koncerata klasične glazbe, nositelj je mnogih projekata i manifestacija čiji su ciljevi promicanje tradicijske kulturne baštine i kulturno umjetničkog amaterizma. Prigodne izložbe, plesne, dramske i likovne radionice te filmski programi su također redovni progami namijenjeni širokoj publici područja Sesveta. Stalnom suradnjom s lokalnom samoupravom, školama i dječjim vrtićima s područja Sesveta i Grada Zagreba, svi programi se uspješno provode. Centar također organizira međužupanijske i međunarodne programe.

Centar za obrazovanje organizira obrazovne programe za sve uzraste. Uz kontinuirane tečajeve stranih jezika za djecu, mlade i odrasle te informatičke tečajeve, u okviru programa cjeloživotnog obrazovanja održavaju se edukativni programi za pripadnike treće životne dobi. Izbor i način provedbe programa prilagođen je potrebama i željama korisnika. Cilj svih ponuđenih programa je pružanjem raznovrsnih sadržaja educirati stanovnike Sesveta o potrebi i važnosti kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.
 
narodno sveučilište sesvete
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad
 
adresa: Argentinska 5, 10090 Zagreb
telefon: +385 1 3452 722
telefax: +385 1 3451 161
mobitel: ..
web stranica: www.czkio-susedgrad.hr
facebook: ..
mail adresa: info@czkio-susedgrad.hr
info: Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad osnovan je 7. ožujka 1977. godine. Namjera Centra nametnuti se i učvrstiti kao središnja institucija kulturnih, obrazovnih i umjetničkih programa, te mjesto susreta i koordinacije najrazličitijih kulturnih i socijalnih inicijativa na susedgradskom području.

CZKIO Susedgrad potiče kulturni i širi socijalni razvitak susedgradskog područja, tako da raznolikim i izvrsnim programima pobuđuje interes građana za kulturna događanja. Također pronalazi partnere za visokokvalitetne glazbeno - scenske i multimedijske projekte. Osim osnovnih djelatnosti, CZKIO Susedgrad uključuje u pojedine programe stanovnike svih dobnih skupina i najrazličitijih socijalnih grupacija, nastoji postići visoku kvalitetu obrazovnih programa, razvija fundraising - prikupljanje sponzorstva i tako stvara vlastiti prihod, a uz sve priprema i razvija sustav kvalitetnog medijskog nastupa i promocije.
 
centar za kulturu i obrazovanje susedgrad
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
Centar za kulturu Trešnjevka / Ce Ka Te
 
adresa: Park stara Trešnjevka 1, 10000 Zagreb
telefon: +385 1 3027 411
telefax: +385 1 3024 193
mobitel: ..
web stranica: www.cekate.hr
facebook: ..
mail adresa: info@cekate.hr
info: Centar za kulturu Trešnjevka, gradska ustanova u kulturi, ostvaruje i predstavlja raznolike kulturne i edukativne programe kojima se potiče samostvaralaštvo, cjeloživotno učenje, te kreativno korištenje slobodnog vremena s ciljem unapređenja kvalitete življenja, poglavito na području Trešnjevke. Svoju misiju Centar ostvaruje kroz radioničke programe, predavanja, tribine, seminare, izložbe, glazbene, plesne, i filmske projekte.

Centar za kulturu Trešnjevka je centar polivalentnog tipa, podjednako djeluje kao kvartovski (sociokulturni centar) u Gradskim četvrtima Trešnjevka sjever i Trešnjevka jug, u kojima živi oko 150.000 stanovnika, ali isto tako veliki značaj daje difuziji i poticanju kulturno umjetničkog stvaralaštva. Od 2008. godine prvi je kulturni centar iz Hrvatske koji je ušao u Europsku mrežu centara za kulturu (ENCC).

Glavne aktivnosti su kulturna animacija i kulturno umjetnička edukacija, planiranje i realiziranje kulturnih programa kao što su predstave, koncerti, izložbe, ples, projekcija filmova rad s amaterima. Ciljane grupe korisnika su djeca i mladi, te odrasli.

CeKaTE je gradska institucija u kulturi, a od 1994. godine osnivačka prava preuzima Grad Zagreb. Centar je dužan svoje godišnje programe prijaviti na natječaj Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport koji ih i financira, ali ne u cijelosti. Gradsku ured, također financira dio zaposlenih djelatnika i dio materijalnih troškova.

U sklopu Centra djeluju Sociokulturni odjel Teatar TNT, u kojem igraju predstave za djecu i odrasle, Trešnjevačka plesna scena koja realizira plesne projekte profesionalnih plesnih grupa, te radionice i seminare za plesače amatere, Glazbeni podij okuplja preko sto glazbenih ansambala i organizira važno, Državno natjecanje pjevačkih zborova, Susreti glazbenih amatera Grada Zagreba, jazz i tradicionalni koncerti, Izložbena djelatnost realizira se u Galeriji Modulor za arhitekturu i dizajn, Programi za treću životnu dob i Klub MELISA.

U Centru možete učiti strane jezike, svirati gitaru, udaraljke, glumiti, slikati, družiti se i sudjelovati u programima za cijelu obitelj. Također, Centar organizira programe za osobe s invaliditetom i izdaje časopis - besplatno kvartovsko glasilo Glas Trešnjevke (u partnerstvu sa Vijećima gradskih četvrti).
 
centar za kulturu trešnjevka
 
 
/ 06.09.15
 
na vrh!
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb