ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
#festival
 
ljubitelji filma, a posebice onih kratkometražnih, sa 200 projekcija garantirano dolaze na svoje

15 razloga zašto doći na 15. Tabor Film Festival

 
15. tabor film festival
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2017. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2019
 
2018
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
• ..
 
 
 
Više od 200 filmova - ljubitelji filma, a posebice onih kratkometražnih garantirano dolaze na svoje. Ove godine dvije svjetske premijere: dokumentarac Lovačka sreća Maje Alibegović i eksperimentalni film Tutasputa Ane Paške.

Preko 30 glazbenih izvođača, live actova i DJ-eva na čak 5 pozornica - Urban & 4, Let 3, My Baby, Kries, Matija svira Arsena, Jimmy Stanić & Sexy Boys, M.O.RT. i mnogi drugi.


Prekrasni srednjovjekovni dvorac Veliki Tabor - dobrodržeći starac živi još od sredine 15. stoljeća. Jedva čeka da vam ispriča sve svoje tajne.

Noć žive publike - nek se čuje glas naroda! Najzabavniji popratni filmski program u kojem publika svojim manje ili više burnim reakcijama uz pomoć balona, zvečki i drugih rekvizita određuje pobjednika.


Grešna Gorica Food& Jazz - dislocirana pozornica u ovom nadaleko poznatom restoranu koji je zadužen za ugostiteljstvo Tabor Film Festivala. Jazz, fina klopica, domaća kapljica. Može li bolje?

Obiteljska atmosfera i pozitivne vibracije - osjećat ćete se kao kod kuće. Svi oni koji su bili prošle godine znaju to jako dobro. Zato će doći i ove.


Kamp s pogledom na zagorske brege - nitko nema kamp kao Tabor Film Festival. Osim što je smješten odmah uz sami dvorac, tamo vas čekaju piceki, patkice i dva peseka. p.s. rezervacija obavezna

Oldtimer show - Uživajte u limenim ljubimcima iz nekih prošlih vremena! Bit će to sjajna predigra u suradnji s Hrvatskim oldtimer savezom za skorašnje otvaranje Muzeja oldtimera u Krapini.


Radionice, predavanja, promocije knjiga, izložbe - naučit ćete i vidjeti nešto novo, a da je hedonist u vama i dalje zadovoljan. Od budućnosti obrazovanja, vjerskog dijaloga preko dj-inga i snimanja dronom do svjetlosnih instalacija i perfomativnih videa. Sve je tu.

Dobri domaćini - inicijativa koja podupire mlade kreativce bez primjerene roditeljske skrbi i izbjeglice koje su u Hrvatsku došle bježeći od rata pripremila je bogat program koji uključuje brojne izložbe, filmove, egzotična jela itd. Budi i ti dobar domaćin!


Soba za mučenje - sigurno ste bar nekad poželjeli imati jednu za sebe, ali jeste li ikad slušali koncert u njoj? Naravno da niste. Tabor Film Festival pobrinut će se i za to.

Kupanec - kupiš festivalsku i dnevnu ulaznicu i ostvaruješ 50% popusta za Terme Olimia i Tuhelj. Najboljeod svega? Do tamo i nazad te vozi festivalski shuttle.


Veronika Mamurluk Korner - nitko ne brine za vaš mamurluk kao Tabor Film Festival uz pomoć mini mljekare Veronika. Jutarnji glavoboljček nestaje u roku odmah.

Najljepša pozornica na svijetu - Sunset stage. Zamislite kad vam svira bend uz zalazak sunca i s pogledom na prekrasne zagorske brege.


Sve ovo za samo - 195 kuna u pretprodaji, 240 kuna na ulazu, kamp uključen. Garantirano najbolji omjer cijene i kvalitete. U ponudi su i dnevne karte za one koji ne mogu doći sve dane.

Tabor Film Festival - Festival koji se daleko čuje i koji se ne propušta!
Vidimo se od 6. do 9. srpnja u dvorcu Veliki Tabor!
 
 
 
hashtag: #TaborFilmFestival #LjetniFestival #VelikiTabor #MatijaDedic #TermeTuhelj
26. lipnja 2017.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
zagrebačke poslovne vijesti po mjesecima 2017. godine:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
arhiva zagrebačkih poslovnih vijesti po godinama:
2019
 
2018
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
• ..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb