ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
>
koncert u domu sportova
 
još jedna priliku za uživanje u interpretacijama najvažnijih skladbi iz josipine, više od četiri desetljeća duge impresivne karijere

Koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu u Domu sportova

 
josipa lisac
 
Nakon rasprodane KD Vatroslav Lisinski i Tvornice kulture proteklih prosinaca, Josipa Lisac svoj će najvažniji koncert u godini izvesti u dvorani u kojoj dosad nikada nije imala samostalni nastup. Za ovu priliku, Mala dvorana Doma sportova bit će posebno prilagođena s isključivo sjedećim mjestima u parteru i na tribini.

Tradicionalni Josipin Koncert posvećen Karlu Metikošu ove će se godine održati u Maloj dvorani Doma sportova, u subotu 5. prosinca 2015. godine.


Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 15. listopada po cijenama od 150 (VIP parter sjedenje), 120 (tribina sredina sjedenje) i 100 kuna (bočne tribine sjedenje). Ulaznice možete kupiti u Dirty old shopu, glazbenoj knjižari Rockmark, Dallas Music Shopu, Aquarius CD Shopu te online na eventim.hr. Organizator koncerta je LAA.



O Koncertu za Karla

Zagrebačka publika još jednom će imati priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz Josipine, više od četiri desetljeća duge impresivne karijere - Dok razmišljam o nama, Na na na na, Vjerujem ti sve, Magla, O jednoj mladosti, Hir, hir, hir, Ležaj od suza, Danas sam luda, Ja bolujem i mnogim drugim.

Naravno, i ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Davor Doležal.

Na set listi će se naći i aktualni singl, Tu, koji je proteklog ljeta gospodario top - listama mnogih radijskih postaja i kojim Josipa najavljuje novi studijski album. Nakon Doma spotova, Josipa Lisac putuje u Švedsku gdje će održati dva koncerta - 11. prosinca u Göteborgu i 12. prosinca u Malmöu.
 
 
(k.v.)
 
 
Dodatne informacije:
ZGportal Zagreb: naslovna stranica
10. listopada 2015. / zadnja izmjena: 11. studenoga 2015.
 
 
arhiva najava po godinama:
 
2010
2011
2012
2013
2014
2016
2017
2018
najave po mjesecima 2015. godine
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb