ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
>
koncert u tvornici kulture
 
posljednji put `koncert za karla` održan je u tvornici davne 2003. godine

Koncert za Karla - Josipa Lisac u Tvornici kulture

 
josipa lisac
 
Ovogodišnji Koncert za Karla, kojim naša najveća glazbena umjetnica Josipa Lisac obilježava sjećanje na Karla Metikoša, održat će se u Velikom pogonu Tvornice kulture u srijedu, 10. prosinca 2014. godine.

Najveći zagrebački klub dočekuje Josipu u novom ruhu nakon punih 11 godina - posljednji put Koncert za Karla održan u klubu u Šubićevoj bio je davne 2003. godine.

Josipa je prošle godine proslavila 40 godina od objave albuma Dnevnik jedne ljubavi nastupajući diljem regije i inozemstva, na rasprodanim koncertima koji su uključivali dva gostovanja u KD Vatroslav Lisinski, svirke u Sava centru u Beogradu, pulskoj Areni, Šibeniku, Opatiji, Osijeku, Skopju i mnogim drugim gradovima.


Zagrebačka publika imat će još jednom priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz više od četiri desetljeća Josipine impresivne karijere - Dok razmišljam o nama, Na na na na, Vjerujem ti sve, Magla, O jednoj mladosti, Hir, hir, hir, Ležaj od suza, Danas sam luda, Ja bolujem i mnogim drugima.

Naravno, i ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar i Davor Črnigoj.



Ulaznice

Tvornica će 10. prosinca biti spremna ugostiti Josipu i njezine fanove nudeći kombinaciju sjedećih i stajaćih mjesta. Ulaznice su u prodaji od petka, 12. rujna, a u ponudi se nalaze ulaznice za slobodno stajanje i slobodno sjedenje na tribinama po cijeni od 120, te VIP balkon i VIP galerije po 130 kuna.

Cijena ulaznica za stajanje i tribinu na dan koncerta iznosit će 120, dok će za VIP ulaznicu trebati izdvojiti 150 kuna. Zbog prostora posebno prilagođenog ovom koncertu, broj ulaznica je ograničen.

Ulaznice standardno možete kupiti na blagajni Tvornice kulture te na Eventim i Entrio prodajnim mjestima.
 
 
(k.v.)
 
 
Dodatne informacije:
ZGportal Zagreb: naslovna stranica
2. prosinca 2014. / zadnja izmjena: 28. prosinca 2015.
 
 
arhiva najava po godinama:
 
2010
2011
2012
2013
2015
2016
2017
2018
najave po mjesecima 2014. godine
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb