davor huić / 2021.

Davor Huić kandidat stranke Fokus za zamjenika gradonačelnika Zagreba

Davor Huić priključio se kampanji Davora Nađija i bit će kandidat stranke FOKUS za zamjenika gradonačelnika Grada Zagreba na svibanjskim lokalnim izborima. Podsjetimo, Huić je poduzetnik i dugogodišnji predsjednik udruge poreznih obveznika Lipa. Zalaže se za transparentnost, niže poreze i racionalnije trošenje javnog novca, što je Zagrebu, nakon dugogodišnje vladavine Milana Bandića i partnera, nužno potrebno.

Kandidaturu za zamjenika gradonačelnika najavio je motom “Vrijeme je za rezove”, a uz moto dolazi i prigodni spot koji motornom pilom simbolizira stvarne rezove, a ne kozmetičke promjene, poput onih koje nude ostali kandidati.

Davor Nađi već je predstavio rezove u gradskom proračunu teške 3,2 milijarde kuna. Oni bi omogućili ukidanje prireza, tj. vraćanje građanima gotovo milijardu kuna njihova novca te usmjeravanje više javnog novca u projekte od kojih bi građani imali opipljive i stvarne koristi, kao što su infrastrukturni projekti, rješavanje problema otpada i slično. Uštede bi se ostvarile smanjenjem broja radnih mjesta, subvencija i transfera.

“Snažno se zalažem za ideje koje Davor Nađi zagovara, a to su ukidanje prireza i smanjenje bespotrebnih rashoda gradskog proračuna, koji je u zadnjih deset godina nerazumno i bespotrebno udvostručen”, rekao je Davor Huić.

Davor Huić najavljuje uštede od 650 milijuna kuna preko smanjenja broja zaposlenih

“Jako mi je drago da mi se u utrci za gradonačelnika Zagreba pridružio Davor Huić. On se već dugi niz godina sustavnom, ali i djelotvorno bori za smanjenje porezne presije, racionalnije trošenje novaca poreznih obveznika, transparentnost i brži ekonomski rast. Huić je uspješno zaustavio uvođenje poreza na nekretnine”, dodao je Davor Nađi.

“Od uštede 650 milijuna kuna na smanjenju broja zaposlenih, 150 milijuna će se preusmjeriti u nagrađivanje kvalitetnih zaposlenika. Trećini najboljih zaposlenika to je prilika za godišnju nagradu od prosječno 10.000 kuna po zaposlenome”, Nađi i Huić su najavili model koji će se sigurno svidjeti marljivim zaposlenicima. Više o Davoru Huiću doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -