reljkovićeva ulica, zagreb / iveco cacciamali, linija 139 / kolovoz 2012.

Radovi u Reljkovićevoj ulici skreću autobusne linije ZET-a 139, 141, 146 i 148

Od petka, 5. srpnja 2019. godine od 18 sati, do završetka radova koji uvjetuju obustavu prometa Reljkovićevom ulicom (u zoni raskrižja s Ilicom) doći će do izmjena na trasama autobusnih linija ZET-a 139, 141, 146 i 148. Autobusi linija 139 (Reljkovićeva – Jelenovac – Reljkovićeva), 141 (Reljkovićeva – Vinogradi – Reljkovićeva) i 148 (Reljkovićeva – Bosanska – Reljkovićeva), polazit će s autobusnog stajališta Zapadni kolodvor i voziti sljedećom trasom, a za vrijeme radova neće se koristiti autobusna stajališta u Reljkovićevoj ulici.


Izmijenjena trasa autobusnih linija 139, 141 i 148

  • autobusi će sa Zapadnog kolodvora voziti do Trga Francuske Republike, nastaviti ravno Hanuševom ulicom, skrenuti lijevo u Ulicu Republike Austrije, opet lijevo na Ilicu, zatim desno u Vinogradski otkuda dalje nastavljaju uobičajenom trasom;
  • pri povratku autobusi voze uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Čanićeve ulice, nastavljaju Ilicom, skreću lijevo u Slovensku ulicu te dalje voze Fonom ulicom do Trga Francuske Republike i Zapadnog kolodvora;

Linija 146 vozit će skraćenom trasom Črnomerec – Malešnica – Jankomir

Autobusi linije 146 (Reljkovićeva – Malešnica – Jankomir) vozit će za vrijeme radova skraćenom trasom Črnomerec – Malešnica – Jankomir i neće koristiti stajališta Prilaz baruna Filipovića, Selska, Zapadni kolodvor i Reljkovićeva, dok će autobusno stajalište Črnomerec bit će izmješteno na terminal na peron 5.

S terminala Črnomerec, autobusi će polaziti s perona 5, uobičajenog perona linije 136 i to 5 minuta kasnije u odnosu na planirana vremena polazaka iz Reljkovićeve ulice.

Iz Jankomira, autobusi će voziti uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Zagrebačke ceste te nastaviti Ilicom do terminala Črnomerec.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged