majmun - nimo dječji inhalator - crosst 2021.

Respiratorni problemi mogu se olakšati inhalatorima

Respiratorni problemi su dosta veliki problem u današnje vrijeme i od njih pati znatan broj ljudi. Ono što posebno zabrinjava je činjenica da veliki postotak pacijenata odlazi na djecu koja najčešće pate od astme. No, važno je spomenuti da bez obzira na dob djeteta, na tržištu postoje namjenski inhalatori koji otvaraju dišne puteve i samim time olakšavaju disanje.

S obzirom na to da promjene godišnjih doba povećavaju rizik od dišnih problema kod djece, OMRON je razvio inhalatore u potpunosti prilagođene djeci. Svakako treba spomenuti inhalator u obliku mačke – Omron Nami Cat. Iako je posebno dizajniran za djecu, mogu ga koristiti svi članovi obitelji.

Riječ je o kids friendly inhalatoru koji je posebno dizajniran da olakša djeci primjenu. Brzina inhaliranja je oko 0.35 ml/min, a brzina otpuštanja Aerosola 0.06 ml/min (2 ml, 1 % NaF). Može se koristiti kada postoje oboljenja donjih dišnih puteva te u slučaju astme, bronhitisa ili kronično opstruktivna plućne bolesti.

Rossmax inhalator “Ćuko” također je namijenjen za bebe i djecu s ciljem inhaliranja donjih dišnih puteva. Kao takav prikladan je za ublažavanje astme, kronične opstruktivne plućne bolesti i ostalih problema dišnog sustava. Važno je spomenuti da je moguće podesiti intenzitet inhalacije. Različite su razine protoka lijeka u obliku aerosolne maglice – od 0,08 do 0,2 ml/min, a veličina čestice pri tom ostaje jednaka.

Nimo, poznati proizvođač inhalatora, proizveo je brojne dječje inhalatore u oblicima riba, automobila ili majmuna

A sve u cilju kako bi omogućio djeci da sa što manjim strahom i nelagodom pristupe ovakvom načinu liječenja, odnosno ublažavanja respiratornih problema. Lagani su, jednostavni za korištenje i transport.

Snažni kompresorski motor pruža aerosol visoke gustoće, a čašica za lijekove je podesiva. Sav se pribor nakon upotrebe može vrlo lako oprati i ono što je najvažnije, ne sadrži lateks koji kod mnogih izaziva brojne alergijske reakcije.

Respiratorni problemi se rješavaju inhalatorima za odrasle

Nisu samo naši najmlađi skloni respiratornim problemima – isti su prisutni i među starijim generacijama. Beurer, poznati svjetski proizvođač inhalatora, na tržište je plasirao nekoliko različitih modela. To su BEURER IH 21, BEURER IH 58, BEURER IH 18…) namijenjenih za liječenje donjih i gornjih dišnih puteva, astme i ostalih respiratornih bolesti.

Maksimalna iskoristivost lijeka postiže se posebnom tehnologijom raspršivanja, dok snaga kompresora omogućuje brzu inhalaciju. Inovativne tehnologije inhaliranja osiguravaju visoku razinu funkcionalnosti, ali i udobnosti tijekom korištenja. Različite modele inhalatora za djecu i odrasle možete potražiti na mrežnoj medicinskoj trgovini Crosst.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - -