cibona - split - aba liga - ht premijer liga - 2020-2021

Cibona i Split povezuju dvije utakmice – igraju i u HT Premijer i u ABA ligi

Cibona u nedjelju, 28. veljače 2021. godine u 19 sati u Draženovom domu u okviru 19. kola ABA lige dočekuje KK Split. Dva dana nakon utakmice, u utorak, 2. ožujka 2021. godine u 18 sati ove će dvije ekipe povezati i drugu utakmicu. Igrat će se 22. kola HT Premijer lige, a već u srijedu, 3. ožujka, Cibona će u srijedu ugostiti i Alkar u nadoknadi 16. kola.

Podsjetimo, na Gripama je u prvom dijelu sezone slavio Split rezultatom 77-74. Cibona trenutno ima šest pobjeda u regionalnog ligi, dok su Žuti za sada na pet.

“Očekuje nas važna utakmica. Nakon dugo vremena ponovno je na red došla ABA liga. Igramo protiv ekipe Splita koja je promijenila trenera i igra s jednom novom energijom. To su pokazali protiv Gorice. Imaju dobro izbalansiran tim u smislu iskustva, mladosti i kvalitete i bit će jako teška utakmica, kao i svaka u ABA ligi. Mi smo dobro trenirali, dobro smo se pripremali i ukoliko moji momci budu radili ono što mogu, siguran sam da možemo odigrati dobru košarku i biti zadovoljni na kraju utakmice”, rekao je Cibonin trener Vladimir Jovanović.

“Pripremamo se za Split i radimo na našoj igri. Nadam se da ćemo biti pravi i s puno energije, želju za pobijediti utakmicu imamo. Igramo kući i od prve minute se moramo postaviti kako treba. Žao mi je da je Bili otišao i da smo skraćeni za jednog igrača, no ako se budemo držali trenerovih uputa ne sumnjam u pobjedu”, rekao je Igor Marić.

Gdje gledati utakmice Cibona – Split?

Košarkašku uakmicu između Cibone i Splita možete uživo gledati u nedjelju, 28. veljače 2021. godine u 19 sati na Arena Sport 1 kanalu i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima (pametni televizor).

Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -