kk cibona / logo 2020.

Josip Bilinovac i Cibona prekinuli suradnju – karijeru nastavlja u Francuskoj

Cibona i Josip Bilinovac sporazumno raskinuli suradnju. Bilinovac se priključio klubu još u srpnju 2017. godine, a ljetos je produžio ugovor na još dvije sezone. Razlog ovog nenadanog odlaska leži u tome što je ovaj 30-godišnji bek šuter dobio izdašniju ponudu iz francuske lige na temelju koje je izrazio želju za odlaskom.

Zahvaljujući izrazito korektnoj dosadašnjoj suradnji s Josipom, Cibona mu je odlučila izići u susret i udovoljiti njegovoj želji da se okuša u inozemstvu.

“Zahvalio bi se Ciboni što su mi dozvolili da odem. Sigurno da će mi razdoblje provedeno ovdje ostati jedno od dražih sjećanja u karijeri, posebice ona godina kad smo osvojili naslov protiv Cedevite. Takva će mi sezona zauvijek ostati urezana u pamćenje. Zahvalio bi se i svim djelatnicima, igračima i stručnom stožeru i želim im svu sreću u daljnjem natjecanju. Pratit ću vas i dalje i navijati!”, rekao je Josip Bilinovac, o kojem možete više doznati na Wikipediji.

“S jedne strane nam je žao što Josip odlazi jer se radi o sjajnom momku i igraču. S druge strane nam je drago da je dobio lijepu šansu da igra u inozemstvu. Na račun njegove korektnosti kroz sve ove godine donijeli smo odluku da ga pustimo da ode i udovoljimo njegovoj želji da zaigra u novoj sredini”, rekao je Marin Rozić, sportski direktor Cibone.

Ključne riječi (tagovi): - - - -