kk cibona - logo 2020.

Cibona u nadoknadi zaostale utakmice 17. kola prve lige igra s Osijekom

Cibona ponovo ide na put i to za Osijek gdje će odigrati nadoknadu zaostale utakmice 17. kola HT Premijer lige s KK Vrijednosnicama Osijek. Utakmica se igra u srijedu, 17. veljače 2021. godine s početkom u 17 sati, a prijenos će biti na HKS TV-u.

Zbog reprezentativnih obaveza Vukovi će biti bez trenera Vladimira Jovanovića, Prkačina, Drežnjaka i fizioterapeuta Šižgorića. Kako nema glavnog trenera, Cibona će ovu utakmicu igrati pod vodstvom Bariše Krasića.

“Maksimalno respektiramo ekipu Osijeka. Oni su u zadnje vrijeme imali nekoliko dobrih utakmica. Odigrali su protiv Zadra u Kupu odlično drugo poluvrijeme, protiv Škrljeva u gostima su također vodili skoro cijelo vrijeme, u Šibeniku isto tako. Znamo što nas čeka. Mi smo maksimalno spremni za tu utakmicu i najbitnije je da budemo agresivni i čvrsti u obrani, da iskontroliramo skok i nametnemo svoj ritam utakmice”, rekao je Bariša Krasić.

“Svi koji putujemo smo zdravi i spremni. Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu. Osijek može biti neugodna ekipa, ali ako od prve do zadnje minute budemo imali pravi pristup i ispunimo ono što smo se dogovorili, vjerujem da pobjeda neće doći u pitanje”, rekao je Krešimir Radovčić. Više o Ciboni doznajte na Wikipediji.

HT Premijer košarkaška liga 2020./2021.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -