ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
marketing agent
 
sudjelujte u web anketama i zarađujte novac svojim mišljenjem

Market Agent - Internetski institut za ispitivanje javnog mnijenja

 
Market Agent - Internetski institut za ispitivanje javnog mnijenja
 
Volite li ispunjavati ankete na internetu? Znate li da ispunjavanjem anketa možete i zaraditi? Jedan način zarade putem sudjelovanja u internetskoj anketi i mogućnost dodatnih pogodnosti jesu internetski paneli. Internetski panel čini skupina ljudi koji su spremni sudjelovati u raspravama na Internetu. Pojedinac postaje član panela tako da posjeti internetske stranice panela i tamo ispuni kratku pristupnicu. Trud koji pojedinac uloži u ispunjavanje ankete može se kompenzirati na različite načine.



O tvrtci MarketAgent

Marketagent je austrijska tvrtka koja provodi ankete putem Interneta nad zemljama EU (Austrija, Češka, Francuska, Hrvatska, Italija, Mađarska, Njemačka, Slovačka, Slovenija i Švicarska).



Što mogu zaraditi kod Marketagent.com?

Za svaki Vaš u potpunosti popunjeni upitnik dobit ćete neku vrstu kompenzacije u obliku bodova koje će se uplatiti na Vaš račun. Visina kompenzacije se razlikuje od ankete do ankete i ovisi o vrsti i dužini upitnika. Da li ćete sudjelovati u pojedinoj anketi ovisi isključivo o Vama te sudjelovanje nije nikad obvezatno.

Sakupljene bodove možete u svakom trenutku zamijeniti za gotovinu odnosno proizvode ili uslužne djelatnosti kooperacijskih partnera tvrtke Market Agent. O konkretnoj visini kompenzacije odnosno nagradi koju možete osvojiti uvijek ćete biti informirani prije početka ankete.



Vrijednost bodova i isplata zarade

100 bodova vrijedi 1 Euro A već sa samu registraciju dobivate 150 bonus bodova na svoj račun (ili 1.50 Eura). Ispunjavanjem anketa možete dobiti od 20 do 250 bodova.

Dodatne bodove dobivate dovođenjem novih sudionika u anketama - pozivanjem preko maila ili njihovom registracijom preko vašeg bannera. Za svakog sudionika koji se registrira preko Vas dobivate 100 bodova, uz uvjet da taj sudionik ispuni barem jednu anketu.

I posljednja mogućnost zarade je da jednom godišnje aktualizirate Vaše osobne podatke za što ćete biti nagrađeni s 50 dodatnih bodova (o tome ćete biti obaviješteni mailom nakon godinu dana).

Isplatu možete zatražiti nakon što skupite minimalno 200 bodova i to na Moneybookers, PayPal, Points24, Paysafecard, Bwin ili tu svotu zamijeniti za proizvode ili usluge ili pak donirati u humanitarne svrhe Marketagentovim partnerima, čiji se popis nalazi na njihovoj službenoj stranici.

Ukoliko niste zadovoljni sa MarketAgentom, u svakom trenutku se možete odjave i obrisati Vaš račun i Vaše podatke.

Besplatno se registrirajte na adresi Marketagent.com! Vaše se mišljenje cijeni i plaća!
 
 
• vezano: .. / ..
 
 
15. listopada 2011. / sponzorirani članak
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb