ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
mirela elkasović
 
ZGportal djevojka mjeseca / ZGportal girl of the month

Mirela Elkasović

 
mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca
 
 
arhiva djevojka po godinama:
   
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca


Zovem se Mirela Elkasović i rođena sam u Rijeci 15. travnja 1992. godine. Moj prvi doticaj sa modnim svijetom i pistama je bio 2008. godine kada sam sudjelovala na izboru za `Kraljicu PGŽ` gdje sam i osvojila titulu kraljice. Od tog trenutka je počelo moje malo putovanje u svijetu mode.
Posto sam tada bila jos srednjoškolka i završavala smjer za frizera, nisam se baš pretjerano posvećivala manekenstvu i modelingu.

Čista slučajnost se desila da sam završila na izboru za Miss Rallya 2011. godine, gdje sam osvojila mjesto 2. pratilje. Na tom izboru sam `zapela za oko` jednom fotografu, i zahvaljujući njemu i njegovom pozivu na casting završila na izboru za Miss Turizma 2011. godine - gdje sam osvojila titulu Miss simpatičnosti ..
 
mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca
 
To su moji dosadašnji doticaji i uspjesi na pistama. Nadam se da će ih biti još, jer sa prijašnjih nosim u sjećanju jako lijepe trenutke i ljude sa kojima sam i danas u dobrim odnosima.

Sve to mi je otvorilo vrata prema mome cilju i onome čemu težim, a to je da postanem prepoznatljiv frizer. Surađivala sam i surađujem sa fotografima kao frizer na raznim photo sessionima i u skoroj budućnosti me očekuju i veći projekti. Trenutno radim na projektu „PIN UP“ by Mario Lesić, gdje se toplo nadam da će odjeknuti u pozitivnome smjeru, jer je to projekt humanitarnog karaktera - od prodaje kalendara „PIN UP“ (koja je najavljena za iduću godinu) prikupljeni novac ide jednoj obitelji iz Rijeke.

To je ono što me ispunjava .. U budućnosti bi voljela biti jedna od onih, koji na photo sessionima i u backstageu uljepšavaju manekenke na velikim revijama ili izborima, i pri tome bih htjela ostati koliko toliko anonimna (iako sam svjesna da je to poprilično nemoguće), jer želim da u prvome planu bude moja kreativnost i ono što radim, a ne ja kao osoba koja to radi.
 
mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca
 
Smatram da imam poseban stil rada, te da si vrlo jasno mogu predočiti u glavi što netko traži od mene da u zadanom trenutku napravim. Jako sam samokritična i zbog toga sam u svakom momentu profesionalna. U skoroj budućnosti nadam se da ću otvoriti vlastiti salon - u kojem ste svi dobrodošli.

Nemirnog sam duha i zato me uvijek ima svugdje - uvijek moram biti u pokretu. Vesela i pozitivna, a isto tako i ponekad tvrdoglava. Samokritična prema sebi i bez dlake na jeziku. Vrlo rado prihvaćam kritike i uvijek se trudim raditi na sebi da postanem što bolja i kvalitetnija osoba. Volim putovati, volim adrenalin, volim sve što vole mladi :) .. Volim društvo i zabavu, ali malo intimnije vrste .. Jer smatram da tako provodim kvalitetnije vrijeme sa ljudima koji su mi dragi, pogotovo sad u ovo vrijeme kad imam dosta obaveza.
 
mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca
 
Na poslovnom planu u skoroj / daljnjoj budućnosti se nadam / radujem novim malim / velikim projektima i novim pozitivnim i kretivnim ljudima. Ukoliko želite surađivati sa mnom, mozete mi se javiti na mail mirela.eelkasovic@gmail.com.

Bit će mi zadovoljstvo! Svim citateljima ZGportala veliki pozdrav!


/ foto: .. .,
 
 
arhiva djevojka po godinama:
   
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
Dodatne informacije:
želite postati `djevojka mjeseca`? javite nam se!
ZGportal:
   
Facebook:
Twitter:
 
travanj 2013.
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
mirela elkasović / ZGportal djevojka mjeseca
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb