ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
barbara krečak
 
ZGportal djevojka mjeseca / ZGportal girl of the month

Barbara Krečak

 
barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca
 
 
arhiva djevojka po godinama:
   
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca


Barbara Krečak rođena je 1994. godine i maturantica je opće gimnazije u Šibeniku. Već kao mala na sceni se pojavljuje kao član zbora `Zdravo maleni` i nastupa na otvorenju Međunarodnog dječjeg festivala. U prvim danima škole okušala se i u glumi, predstavljajući se na školskoj priredbi u predstavi `Monolog o špigetama`. Osim pjesme i plesa, oduvijek je bila sportski tip - trenirala je gimnastiku, odbojku, košarku, plivanje, skijanje, .. Čak je par puta sudjelovala i na turniru ženskog nogometa, a bila se učlanila i u šahovski klub. Još i danas čuva priznanja i medalje iz tog veselog razdoblja.
 
barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca
 
Ples je zaokupio dobar dio njenog odrastanja. Tako je par godina bila član plesnog ansambla modernog baleta `Sjene`. Bila je i član gimnazijske plesne grupe `Terpsihore`, hip-hop grupa `Bouncersi` i `Flash Back`, te je pohađala brojne plesne tečajeve ..

Sa 16 godina njezine fotografije izašle su u Šibenskom tjedniku kao `Šinjorina tjedna`. Kao mala nosila je reviju za agenciju Mattiazzi, a nedavno i reviju na izboru za Miss Sirena Jadrana. Svoju budućnost ne vidi u manekenstvu - Barbara ima druge prioritete, a ovo joj je samo usputni hobi.

Od svoje četrnaeste godine počela je raditi. Prvo je radila kao prodavač sladoleda, kao konobar, .. Kako je prolazilo vrijeme, tako su samouvjerenost i kreativnost počele izlaziti na vidjelo. Bila je organizator na Sportskim igrama mladih za pojedine sportove za djecu, volontirala je u prihvatilištu za životinje `Dalmatiner` te u Centru za odgoj i obrazovanje u sklopu jedne plesne radionice.
 
barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca
 
Radila je kao hostesa, a s vremenom je postala kordinator za hostesa Šibensko - kninske županiju za hostese. Također, tijekom ovog ljeta počinje pisati članke za lokalne novine `Šibenik News`.

Par dana nakon svog osamnaestog rođendana odlučila se osamostaliti - dobiva novi životni moto `Love, peace, freedom!`. Odselila se od svoje obitelji, položila vozački ispit, kupila auto i sada radi i ide u gimnaziju. Uz to u vijeću je učenika, nedavno se uključila i u filozofsku grupu .. U ovih par mjeseci potpuno je promijenila stil života. Prije bi se za svaki postupak ili namjeru zapitala `Zašto?`, a sada postavlja pitanje `Zašto ne!?`
 
barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca
 
U slobodno vrijeme čita, pravi torte i kolače i zabavlja se sa svojim prijateljima. Priprema se za maturalni ples, ali i državnu maturu. Kaže da joj planiranje nije jača strana, tako da još ne zna koji fakultet odabrati. Iako ovih dana uzima u obzir opciju studirati u inozemstvu.

Želi tri stvari - puno ljubavi, ostati mlada, raditi ono što voli i biti u tome najbolja!


/ foto: Frane Medini
 
 
arhiva djevojka po godinama:
   
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
Dodatne informacije:
želite postati `djevojka mjeseca`? javite nam se!
ZGportal:
   
Facebook:
Twitter:
 
lipanj 2012.
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
barbara krečak / ZGportal djevojka mjeseca
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb