ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
kristina krunić
 
ZGportal djevojka mjeseca / ZGportal girl of the month

Kristina Krunić

 
kristina krunić / ZGportal djevojka djevojka mjeseca
 
 
Zovem se Kristina i već sam nekoliko godina u Zagrebu. Kao što i većina mladih ljudi dođe u hrvatsku metropolu, tako sam i ja s osamnaest godina upisala Filozofski fakultet i doselila se u Zagreb iz Slavonije.

U početku me grad nije privlačio - željela sam studirati u Osijeku. Uskoro sam shvatila da sam na najboljem mjestu na kojem u Hrvatskoj mogu biti - Zagreb mi je pružio mogućnosti kojima se nisam ni nadala.
 
 
kristina krunić / ZGportal djevojka djevojka mjeseca kristina krunić / ZGportal djevojka djevojka mjeseca kristina krunić / ZGportal djevojka djevojka mjeseca
 
 
Ono što mi je na prvom mjestu jest moj fakultet. Prvostupnica sam kroatistike, a kroz godinu dana očekujem i magistarsku diplomu kroatistike i južne slavistike. Fakultet me, osim znanjem, obogatio i duhovno te mi ponudio bezbroj sadržaja važnih za opću kulturu te na kraju školovanja praksu s djecom u školi, koja mi je bila nezamjenjivo iskustvo.

U slobodno vrijeme bavim se modelingom i amaterskom glumom. U početku sam radila kao hostesa i promotorica, a radno sam iskustvo polako skupljala i napredovala. Tako sam se okušala kao Schwarzkopfov model za frizure, Championov model za kalendar 2010., snimala sam jumbo plakat za terme Tuhelj te radila kao FHM-ova hostesa.
 
 
kristina krunić / ZGportal djevojka djevojka mjeseca kristina krunić / ZGportal djevojka djevojka mjeseca kristina krunić / ZGportal djevojka djevojka mjeseca
 
 
Od zapaženijih uloga u tv-serijama moglo me se vidjeti u ulozi Bube u seriji Bračne vode, Cice Matrice i Ruskinje u seriji Periferija city, te gošće u dvije emisije Čvenk show na RTL-u i spotu za Shortyjevu pjesmu Ne vjeruj mi.

Što se tiče glumačkog kazališnog iskustva, u fakultetskoj organizaciji sudjelovala sam u predstavi Kralj Gordogan Radovana Ivšića izvedenoj u Zagrebačkom kazalištu lutaka gdje sam glumila - kralja.

Većinu slobodnog vremena radila sam i kao lektorica za internetske portale te s kolegicom imala rubriku LK clubbing u nekoliko brojeva Tjednika i Showbizz magazina. Dva najzanimljivija iskustva nevezana uz moju struku bila su organizacija modnog partyja u klubu Posh te posao pomoćnice u umjetničkoj keramičkoj galeriji.
 
 
kristina krunić / ZGportal djevojka djevojka mjeseca kristina krunić / ZGportal djevojka djevojka mjeseca kristina krunić / ZGportal djevojka djevojka mjeseca
 
 
U slobodno vrijeme, kojeg odnedavno i nemam previše zbog dva diplomska rada, volim otići u šetnju svojim kvartom ili do nasipa na Savi. Brinem se za svoju mačku Doru, prijateljicu i suputnicu koja je sa mnom već dvije godine i vjerno me dočekuje na vratima. Kad imam inspiracije, pišem pjesme, eseje i kratke priče te ih pažljivo skupljam i nadam se da ću ih jednog dana i objaviti.

Volim dobro pojesti, tako da si sama kuham, najviše one recepte domaće slavonske kuhinje. Kada žurim, tu je uvijek brza i zdrava - talijanska kuhinja. Noćna sam ptica i obožavam posjećivati klubove, kojima srećom Jarun obiluje, najviše srijedom i subotom. Bez društvanca od nekoliko djevojaka i plesnog podija život bi mi bio sigurno dosadniji.


/ foto: privatni arhiv
 
 
arhiva djevojka po godinama:
   
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
Dodatne informacije:
želite postati `djevojka mjeseca`? javite nam se!
ZGportal:
   
Facebook:
Twitter:
 
siječanj 2011.
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb