ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
>
party u klubu depo
 
njeni setovi su nabijeni underground atmosferom, čvrstim perkusijama i zamamnim dionicama

DJ Rebekah - beskompromisni techno zvuk u klubu Depo

 
dj rebekah
 
Zagrebački Depo klub ponosno predstavlja gostovanje DJ-ane iz Birminghama (UK,) koja trese pozornice cijelog svijeta svojim beskompromisnim techno zvukom koji stoji iza njenog potpisa Kids want proper techno!

Njeno ime je Rebekah, a techno party je zakazan za petak, 12. prosinca 2014. godine.

Participacija za event - večer koju ćemo svi još dugo, dugo, dugo pamtiti - je 40 kuna do ponoći, a 60 nakon.


Uz glavnu gošću večeri nastupit će i domaće snage.

F.O.R.M. - dvojac koji će izvesti svoj slavni live act nastup koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, a mnogi fanovi se godinama kunu u to kako su upravo svojim nastupima često zasjenili i glavne goste večeri, ali uvjerite se sami na licu mjesta. Osim spomenutih, nastupit će i svima poznati DJ, te miljenik hrvatske techno publike - Teo Harouda, te entuzijast i strastveni zaljubljenik u klasični techno zvuk - Chova.



O DJ-ane Rebekah

Rebekah je dijete britanskog Birminghama i njegova sirovog techno zvuka. Njeni uzori, pa ujedno i počeci vežu se uz zvukove velikana techna kao što su Dave Clarke, Derrick Carter, Richie Hawtin i Billy Nasty, koji su joj otvorili portal u istinski duh techna 90-ih godina i sinergija tadašnjeg zvuka i njenog mladog duha stvorili su upravo nju kakva jest danas.

Posljednjih nekoliko godina njena karijera otišla je, sasvim zasluženo moramo dodati, u nebesa dok je zvuk njenih setova postajao sve, samo ne više komercijalnim. Nije se `prodala za šaku dolara`. Njeni setovi su nabijeni underground atmosferom, čvrstim perkusijama i zamamnim dionicama, te baš svaki put tvore priču koja nosi njen glazbeni potpis.

Ako pritom spomenemo da je i dio stalne postave famoznog CLR-a (izdavačka kuća i organizacija koju više od desetljeća vodi slavna persona, jedan od očeva modernog techno zvuka, te inovator istog - Chris Liebing), ali i da broji nastupe u svjetski poznatim klubovima kao što su Berghain, Tresor, Cocorico, Fabric, Awakenings, Tomorrowland, Studio 80 i drugi, shvatit ćete kako se ovdje radi o čistoj kvaliteti techno ruha.

Svatko tko je ijednom doživio nastup uživo koji Rebekah priušti publici zna da u tim nastupima nema copy - paste glazbe, nema klišeja, nema ponavljanja i repriza. Uvijek unikatna, posebna, zanimljiva .. Zamamna oku, primamljiva uhu, bezobrazno dobra iza DJ-pulta i čarobnica za prepune floorove klubova i festivala - britanska techno princeza novog doba - DJ Rebekah.
 
 
dj rebekah
 
 
(k.v.)
 
 
Dodatne informacije:
ZGportal Zagreb: naslovna stranica
2. prosinca 2014.
 
 
arhiva najava po godinama:
 
2010
2011
2012
2013
2015
2016
2017
2018
najave po mjesecima 2014. godine
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb