ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
#sanitarije
 
trenutačno petrokov u hrvatskoj ima šest poslovnica, a do kraja godine planira se otvaranje još nekoliko

Petrokov predstavio svoje poslovanje i inovativne proizvode

 
petrokov zagreb
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
Povodom nadolazećeg Sajma noviteta koji će se održati 13. i 14. svibnja 2016. godine, tvrtka Petrokov predstavila je svoje poslovanje i neke od inovativnih i dizajnerskih nagrađenih proizvoda.

Petrokov individualnim pristupom kupcima, pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima drži korak s vremenom nudeći stručnu uslugu najviše kvalitete i pružajući svojim kupcima najbolju opremu za kuću i dom renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača te se ubraja među 250 najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj. Trenutačno u zemlji ima šest poslovnica, a do kraja godine planira se otvaranje još nekoliko.


"Naša tvrtka već 25 godina uspješno posluje i možemo se pohvaliti da smo trenutačno drugi u svojoj branši na tržištu u Hrvatskoj. Prošla godina za nas je bila vrlo uspješna, što pokazuje porast prodaje za 10 posto i dobar rezultat poslovanja na kraju godine. Najveći pomak napravili smo u reorganizaciji i povećanju produktivnosti te na taj način postavili jake temelje za ovu godinu. Trenutačno planiramo velik porast prometa, povećanje broja zaposlenih i otvaranje novih poslovnica u Zagrebu, a cilj nam je i promijeniti asortiman robe te uvesti nove robne marke i ekskluzivne brendove", rekla je Simona Zavratnik, direktorica Petrokova.

Od 2012. godine Petrokov djeluje na tržištu zajedno s poznatom austrijskom tvrtkom ODÖRFER, s kojom se zajednički usmjerava prema kvaliteti, dizajnu i najnovijim trendovima u svijetu kupaonica. Tvrtka unutar poduzeća ima i projektni tim koji je zadužen za projekte i robu upravo iz segmenta sanitarija.


Uz osnovnu djelatnost, Petrokov osobitu pozornost posvećuje području obnovljivih izvora energije, što pokazuje primjer najveće solarne elektrane u Hrvatskoj, koja je postavljena na krovovima skladišta u sjedištu tvrtke u Zagrebu, u naselju Sveta Klara.

Petrokov uvelike ulaže i u inovativnost svojih proizvoda, stoga se u asortimanu mogu pronaći najnoviji inovativni proizvodi za upravljanje grijanjem i hlađenjem pomoću pametnog telefona, pametni zeleni uređaji za grijanje i hlađenje visokih standarda održivosti i ekologije, proizvodi nagrađeni jednom od najprestižnijih međunarodnih nagrada za industrijski dizajn Red dot design award te mnogi drugi koje će Petrokov javnosti predstaviti na drugom Sajmu noviteta koji se održava u sjedištu tvrtke u Sv. Klari 13. i 14. svibnja.


Na Sajmu noviteta posjetitelji će osim vrhunske ponude najnovijih proizvoda i prigodnih popusta dobiti i besplatne stručne savjete o uređenju doma za koje će na sajmu biti dostupni Petrokovovi stručnjaci.

"Naša je vizija biti tvrtka na samom vrhu poslovanja te stabilnim i održivim razvojem svojim partnerima i zaposlenicima pružati dobro okruženje i poslovnu sigurnost. Kvalitetnom i stručnom uslugom te stalnim profesionalnim usavršavanjem naših zaposlenika svojim kupcima želimo osigurati zadovoljstvo kupnje, a dobavljačima biti pouzdan partner te pružati najbolju uslugu na tržištu", naglasila je Simona Zavratnik.
 
 
petrokov zagreb / ivan petrokov, simona zavratnik i goran vdović
 
 
 
hashtag: #Petrokov #SajamNoviteta #SolarnaElektrana #Sanitarije
10. svibnja 2016.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb