ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
#fitness
 
vrhunska sportska oprema za više od 70 sportova pod jednim krovom

Decathlon - otvorio novu trgovinu na istoku Zagreba

 
decathlon zagreb istok
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
Najveći lanac sportske opreme - Decathlon - 23. travnja otvara svoju novu trgovinu u Gradu Zagrebu - Zagrepčanke i Zagrepčani dobit će novo mjesto za kupovinu vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova pod jednim krovom.

Inovativni sportski proizvodi razvijeni su i proizvedeni u Decathlonovim istraživačkim centrima, a moći će se pogledati na 2500 m2 novootvorenog prodajnog prostora.



Vlastiti Passion brendovi razvijeni u istraživačkim centrima kompanije

Ključna prednost Decathlona jest činjenica da uz vrhunske brendove sportske opreme nudi i širok asortiman sportske opreme po povoljnim cijenama. To može osigurati zbog činjenice da je Decathlon jedini lanac sportske opreme u Hrvatskoj koji u svim svojim trgovinama nudi sportsku opremu za sedamdeset sportova.

Ono u čemu se Decathlon razlikuje, odnosno u čemu je jedinstven na tržištu lanaca i trgovina sportske opreme, jest i činjenica da u svojim trgovinama nudi najveći broj vlastitih brendova, njih ukupno dvadeset, okupljenih pod zajedničkim nazivom Passion brendovi, zbog čega može ponuditi cjenovno povoljniju sportsku opremu.

Različita sportska oprema koju nudi pojedini Passion brend, uz neupitnu kvalitetu, cjenovno je prihvatljiva te namijenjena rekreativcima, profesionalnim sportašima i cijeloj obitelji.



Sportska vikend avantura u trgovini Decathlon Zagreb Istok

S ciljem što kvalitetnijeg predstavljanja široke ponude proizvoda koja prati više od 70 sportova, Decathlon je povodom otvorenja nove zagrebačke trgovine pripremio pravu vikend sportsku avanturu.

Trgovina Decathlon Zagreb Istok tako otvara svoja vrata na adresi Siniše Glavaševića 5 (kod trgovačkog centra City Center one East) u subotu, 23. travnja 2016. godine u 9 sati.


Posjetitelji će u vikendu otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend - avanturi te se i sami okušati u različitim atraktivnim sportovima i osvojiti prigodne popuste.

Zato Decathlon Hrvatska poziva sve rekreativce, profesionalce i obitelji koje se bave sportom da se pridruže otvorenju i zabavnom sportskom vikendu te da se među prvima uvjere da je sport zaista dostupan svima.
 
 
 
decathlon zagreb istok
 
 
 
poslovno - promotivne objave vezane uz tvrtku decathlon
hashtag: #Decathlon #ZagrebIstok #DecathlonZagrebIstok #Sport #SportskaOprema #TrgovackiCentar #Fitness #Avantura
23. travnja 2016.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb