ZGportal Zagreb
 
 
 
 
ZGportal Zagreb  
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ          
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE          
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
pomozimo im
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
RALU logistika
 
jedna od najvećih transakcija ovog tipa u regiji

RALU investirao 50 milijuna kuna za kupnju 90 novih MAN tegljača

 
RALU logistika / MAN truck
 
Na svečanoj primopredaji održanoj u prostorima MAN Importer Hrvatska, tvrtci RALU logistika je uručeno 90 novih MAN TGX tegljača ekološke klase Euro 6.

U ime RALU logistike tegljače je od direktora MAN Importera Hrvatska Velimira Marovića preuzeo predsjednik Uprave Zvonimir Šćurec istaknuvši tom prilikom kako kupnja 90 najmodernijih tegljača u ukupnoj vrijednosti od 50 milijuna kuna predstavlja jednu od najvećih transakcija ovog tipa u regiji kao i da je veći dio voznog parka obnovljen nakon samo 4 godine, po uzoru na najviše europske standarde upravljanja voznim parkom i znatno ranije od prosjeka u regiji.

Tegljače će koristiti podružnice RALU logistike u Hrvatskoj i Srbiji, prvenstveno za potrebe transportnih operacija na širem području Europe.


`RALU od samih početaka odlično surađuje s MAN-om i potpisivanje ovog ugovora potvrda je i posljedica dugogodišnjeg partnerskog odnosa. Kupnja novih tegljača, najviše klase, dokaz je održanja najviše razine kvalitete vozila kao jednog od preduvjeta za osiguranje najviše kvalitete usluge za svoje klijente. RALU logistika je fokusirana na prijevoz visokovrijednih roba koje zahtijevaju posebne temperaturne režime, odnosno poslovanje s klijentima industrija koje imaju vrlo visoke sigurnosne i kvalitativne kriterije koje je s ovakvim vozilima aspolutno moguće ispuniti.`, rekao je Zvonimir Šćurec.


josef sindl, MAN group / luka rajić, RALU logistika


`Svaki novi uspjeh naših poslovnih partnera nas veseli, a isto tako smo sretni što već dugi niz godina sudjelujemo u razvoju poslovanja i rastu RALU logistike.`, rekao je izvršni direktor MAN Importer Hrvatska Velimir Marović i dodao da zajedno s RALU-om dijele i zajedničku filozofiju praćenja ukupnih troškova eksploatacije vozila te vjeruju da će učinkovitost i pouzdanost novih kamiona osigurati njihovom partneru visoku konkurentnost kako na domaćem tako i na europskom tržištu.

Inače, ugovor o kupnji vozila koji je potpisan prije nekog vremena, uz predsjednika Uprave RALU logistike Zvonimira Šćureca potpisao i vlasnik kompanije Luka Rajić dok je uz izvršne direktore MAN Importer Hrvatska Velimira Marovića i MAN Importer Srbija Aleksandra Ćosovića, u ime MAN Truck&Bus AG ugovor ugovor potpisao i viši potpredsjednik Josef Sindl koji je za ovu priliku prvi put doputovao u Hrvatsku što govori o važnosti ovog posla za obje tvrtke.


`Svima koji se bave logistikom iznimno je bitna mobilnost voznog parka, a MAN već treću godinu za redom ima najbolje rezultate i najveću prolaznost na istraživanju ispravnosti vozila koje provodi njemački TÜV. Uz to, u Hrvatskoj, MAN ima najveću prodajno - servisnu mrežu koja je svoju kompetentnost pokazala osvajanjem 1. mjesta na internom MAN-ovom natjecanju servisera iz cijelog svijeta i to drugu godinu za redom! Dugogodišnja uspješna suradnja RALU logistike i MAN-a pokazuje da dobar proizvod u dobrim rukama jamči kvalitetne rezultate.`, naglasio je Josef Sindl.

Vlasnik kompanije RALU logistika Luka Rajić istaknuo je prilikom potpisivanja ugovora kako će RALU logistika sljedeće godine proslaviti 25 godina poslovanja te je u tom razdoblju uvijek bila sinonim za kvalitetu i dodao da `.. u novoj fazi poslovanja u posljednje četiri godine krenuli smo u smjeru fokusiranja na logističke usluge u hladnom lancu, a s obzirom na razvoj poslovanja širom cijele Europe i dodatne investicije u logistički segment poslovanja koje upravo provodimo, odabrali smo pravi put.`


velimir marović, MAN importer hrvatska / zvonimir ščurec, RALU logistika


Kamion - tegljač MAN TGX

MAN TGX vozila ekološke klase 6 predstavljaju posljednju seriju MAN-ovih tegljača koji su još uvijek malo prisutni u ovom dijelu Europe. Tegljači su opremljeni sofisticiranim i najmodernijim uređajima za komunikaciju i praćenje radnih parametara vozila, stanja i temperature robe u realnom vremenu te su povezani satelitskim sustavom za praćenje.

Time se postavljaju nova mjerila u seriji teških teretnih vozila i ispunjavaju najveći zahtjevi komfora, ekonomičnosti i dinamike. Ujedno, ekološka klasa Euro 6 ispunjava očekivanja precizno usklađenim tehničkim mjerama koje rezultiraju optimalnom potrošnjom goriva, zadovoljavaju zahtjevna ograničenja za smanjenje štetne emisije plinova te istodobno nude dulji životni vijek vozila.



O tvrtci RALU Logistika

RALU logistika je vodeća nezavisna regionalna logistička kompanija u segmentu hladnog lanca koja na jednom mjestu pruža logističko rješenje - od preuzimanja robe do isporuke na prodajno mjesto.

RALU Grupa ima tvrtke u tri zemlje (Hrvatska, Srbija, Mađarska) i više od 300 zaposlenih, a s više od 180 najmodernijih vozila u mogućnosti je pružiti usluge transporta na cijelom području Europe i Rusije.
 
 
 
28. listopada 2014.
promotivni članak
hashtag: #RALULogistika #MANImporterHrvatska #MAGTGX #MANTruck
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte nas!
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ZGportal Zagreb