ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
>
ideja x 02
 
još jači program i predavači nego na prvoj `ideji x`

Predstavljena IdejaX 02 - Drugo izdanje festivala oglašavanja

 
ideja x 02 / festival oglašavanja
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
Hrvatsko Udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) i hrvatska podružnica Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga (IAB) predstavili su drugo izdanje nacionalnog festivala kreativnog oglašavanja - IdejaX 02. Festival će se ove godine održati u Umagu, i to 11. i 12. svibnja.

IdejuX02 predstavili su članovi Organizacijskog odbora festivala - Damir Ciglar (HURA), Jan Jilek (IAB) i Mia Pećina, direktorica festivala, kao i Nikola Žinić, predsjednik ovogodišnjeg žirija nagrade X i Anđela Buljan Šiber, predsjednica žirija nagrade Mixx.


anđela buljan šiber / mixxDamir Ciglar, predsjednik Uprave HURA-e, suorganizatora IdejeX, izjavio je: "Ove godine idemo s još jačim programom i predavačima nego na prvoj IdejiX. Prošle godine nismo imali lagan posao lansiranja jednog novog kreativnog festivala usred recesije, ali s više od 270 prijavljenih natjecateljskih radova, više od 1300 sudionika, preko 50 sponzora i partnera koji su podržali festival te više od 12.000 Facebook fanova slobodno mogu reći da smo uspjeli. Ove godine moramo opravdati očekivanja i ljestvicu dignuti još više, tako da dovodimo predavače koje sigurno većina domaće scene još nije imala prilike vidjeti i čuti uživo, a X i Mixx žiriji jamče još jaču natjecateljsku konkurenciju."

Pored desetak predavanja vrhunskih europskih i svjetskih stručnjaka, kao što su Nate Elliott, Dave Trott i Ana Anđelić, na festivalu će biti organizirane i regionalne diskusije o stanju i trendovima u struci, izložba odabranih radova pristiglih na kreativne natječaje, kao i niz strukovnih radionica. Očekuje se ukupno tridesetak domaćih i stranih predavača i panelista.


"IAB i HURA prošle su godine dokazali snagu sinergije i komplementarnost klasičnog i online oglašavanja te na tom tragu nastavljamo i u drugom izdanju IdejeX. Drago nam je što se ove godine organizacijski odmičemo od Zagreba; želimo doprinjeti razvoju manjih sredina i pokazati da nas i one podržavaju. Posebno se veselimo dodatnoj dimenziji druženja i razmjene najboljih marketinških ideja koju će nam omogućiti boravak na ‘morskoj’ lokaciji.", istaknuo je Jan Jilek, predsjednik IAB-a.

mia pećina / ideja xMia Pećina, direktorica festivala, predstavila je cijene za sudjelovanje. Prijave sudionika počinju 1. ožujka, a cijena Early Bird kotizacije iznosi svega 999 kuna za cjelokupni dvodnevni program i vrijedi do 1. travnja, te 199 kuna za studente.

U suradnji s partnerom projekta, hotelskom kućom Istraturist, osigurane su posebne cijene paketa koji uključuju smještaj s doručkom za dvije noći u hotelu s 4* i punu kotizaciju po cijeni od 1650 kuna. Kotizacije za natjecateljski dio programa iznose 749 kuna (sve cijene su bez PDV-a). Kreativni radovi mogu se prijaviti od 1. ožujka do 1. svibnja.


Autore radova u tradicionalnim (offline) medijima, kao i u kampanjama odrađenima u novim medijima (online), festival IdejaX vrednuje prema kategorijama u kojima se proizvodi za koje su napravljeni natječu na tržištu, a ne u konvencionalno promatranim medijskim kategorijama.

Sve informacije o natjecateljskom dijelu programa, cijenama kotizacija i prijavama sudionika mogu se pronaći na web stranici festivala IdejaX.
 
 
 
promotivni članak
hashtag: #IdejaX02 #IdejaX #MiaPecina #FestivalOglasavanja
1. ožujka 2012.
 
 
 
Dodatne informacije:
želite li objaviti promotivni članak za ZGportalu?
molimo konktaktirajte naš marketing!
ZGportal Zagreb na društvenim mrežama:
/ facebook: ZGportal / instagram: ZGportal
/ twitter: ZGportal / pinterest: ZGportal Zagreb
 
 
   
arhiva poslovnih vijesti:
 
2018
 
2017
 
2016
 
2015
 
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
2010
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb