ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
zorana vukić
 
ZGportal djevojka mjeseca / ZGportal girl of the month

Zorana Vukić

 
zorana vukić / ZGportal djevojka mjeseca
 
 
Zorana Vukić dolazi iz Zagreba. Ima 27 godina i već se deset godina bavi manekenstvom. Zahvaljujući tom poslu, posjetila je i neke države u našem susjedstvu, i kako kaže, to je najljepši dio tog posla. Zahvaljujući tom poslu je stekla mnoge prave prijatelje, jer kako kaže, imaju iste interese.

No sve je počelo još davne 2003. godine, kada je preko agencije poslana na casting za naslovnicu časopisa OK!. Na tom snimanju je shvatila da je taj posao ono čime se želi još jako dugo baviti. Za naslovnicu je kasnije i odabrana, što je za nju bio znak da je na pravom putu.
 
 
zorana vukić / ZGportal djevojka mjeseca zorana vukić / ZGportal djevojka mjeseca zorana vukić / ZGportal djevojka mjeseca
 
 
Osim poziranja veliki je zaljubljenik i u snimanja - bilo na televiziji, spotovima, serijama, reklamama, filmu, .. U budućnosti se vidi upravo u poslu vezanom za kamere - ispred ili iza, svejedno .. Smatra da je bitno da je i dalje u doticaju sa time, iako bi najviše voljela raditi kao voditeljica.

Mnogi ju pamte kao TV hostesu, koja je zajedno sa Nevenom Ciganovićem radila na RTL televiziji u sklopu emisije `Ekskluziv - Ćušpajz by Neven Ciganović`. To joj je definitvno najdraži od svih poslova koje je ikada radila - svaki tjedan je živjela samo za taj dan, dan kada će otići na snimanje.
 
 
zorana vukić / ZGportal djevojka mjeseca zorana vukić / ZGportal djevojka mjeseca zorana vukić / ZGportal djevojka mjeseca
 
 
U Hrvatskoj je radila sa mnogim fotografima, ali navest ćemo one najzvučnije: Stefan Lupino, Goran Matijašec, Dean Bertoncelj, Belizar Valić, Marko Zirdum, Petar Borovec, Hrvoje Golubić, ..

Damir Hoyka ju je 2011. godine odabrao za jednu od modela za `Fotosofiu 6` (fotografski seminar), gdje je imala priliku surađivati sa budućim nadama hrvatske fotografije.

Osim što je pozirala za kalendare i časopise, snimila je nekoliko reklama za hrvatsko i strano tržište. Snimila je i nekoliko spotova, među kojima su, uz već spomenuti `Ivan Zak - Svjedok`, `Connect - Totalno to`, `Picksiebner - Stari momci`, `Vladimir Kočiš Zec - Uzmi sve 'il ostavi`, ..
 
 
zorana vukić / ZGportal djevojka mjeseca zorana vukić / ZGportal djevojka mjeseca zorana vukić / ZGportal djevojka mjeseca
 
 
Privatno ne voli govoriti o sebi, jer kako kaže, pomalo je povučeni tip osobe. Više voli biti kod kuće i imati svoj mir.

Ponekad izađe van i to isključivo da vidi prijatelje. Ne pije alkohol, ne puši cigarete niti konzumira određene supstance.

Jako je izbirljiva, kritična i tvrdoglava - tipična bikica. Voli biti zaljubljena, ali sada joj je prioritet posao .. Možda i zato što još nije upoznala osobu uz koju bi se skrasila.


/ foto: petar borovec, goran matijašec, stephan lupino, dean betroncelj, mislav kolakušić, denis butorac
 
 
arhiva djevojka po godinama:
   
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
Dodatne informacije:
želite postati `djevojka mjeseca`? javite nam se!
ZGportal:
   
Facebook:
Twitter:
 
prosinac 2012.
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb