ZGportal Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb
 
pregled kategorija
  GRADSKE VIJESTI     POSLOVNE VIJESTI     ZAGREBAČKI VODIČ     VAŠI KOMENTARI     O ZAGREBU
  NAJAVE DOGAĐANJA     MAGAZIN & SCENA     SERVISNE INFORMACIJE     RAZGOVORI     SHOP
ZGportal @ Facebook ZGportal @ Instagram  
ZGportal @ Twitter ZGportal @ Youtube Channel  
 
home kontakt sitemap pretraga
 
 
knjižnice grada zagreba
oglašavajte se na ZGportalu
 
pomozimo im
zagreb u slici / galerija slika
 
 
GDJE SAM?
>
>
anja laković
 
djevojka mjeseca / girl of the month

Anja Laković

 
anja laković / ZGportal djevojka mjeseca
 
 
Anja Laković rođena je 23. veljače 1998. godine u Pljevljima u Crnoj gori. Sa svoje 3 godine sa obitelji seli se u Beograd, gdje već od malih nogu postaje član škole za talente UMS. Nakon nekoliko godina i ne tako rijetkih nastupa na dječjim revijama, snimanjima i scenskim nastupima, ipak odustaje od svega u želji da se posveti svom djetinjstvu.

Međutim, sa 13 godina njezina želja za javnom scenom i modnim pistama se ponovo budi, te Anja počinje suradnju sa srpskim top modelom Ivanom Stanković, koja joj pruža šansu za ulazak u jednu od poznatijih inozemnih modnih agencija. Tako Anja počinje suradnju sa mnogim fotografima i dobija svoje prve ozbiljnije angazmane. Usprkos njenim mladim godinama, uspjela je zakoračiti u svijet profesionalnog modelinga.
 
 
anja laković / ZGportal djevojka mjeseca anja laković / ZGportal djevojka mjeseca anja laković / ZGportal djevojka mjeseca
 
 

Već sa 13 godina radila je na snimanju marketinške kampanje za jednu mladu srpsku dizajnericu, a ubrzo nakon toga zahvaljujući Ivani Stanković, Anja se pojavljuje u TV emisijama i časopisima, što joj otvara šansu za daljim modnim angažmanima.

Anja potom prihvaća ponudu i počinje predstavljati brend Sportstaff na području Balkana. Nedavno je potpisala ugovor sa najboljom austrijskom agencijom Stella Models, gdje će joj se pružiti prilika za suradnju, kako sa austrijskim, tako i sa svjetskim modnim dizajnerima i tvrtka.

Sljedećeg ljeta Anja upisuje srednju školu, koju će zbog obaveza pohađati izvanredno. U budućnosti namjerava otputovati u neku od azijskih zemalja i posvetiti se modelingu, a nakon toga svoju sreću će okušati i u Los Angelesu.

 
 
anja laković / ZGportal djevojka mjeseca anja laković / ZGportal djevojka mjeseca anja laković / ZGportal djevojka mjeseca
 
 
Uz modeling, Anja je pokazuje interes za sport .. Naime, kao mala bavila se tenisom gdje je ostvarila zavidne uspjehe za svoje godine. Sa 7 godina osvojila je 2. mjesto na Privilage cup-u, ali je, na žalost, nakon toga, zbog ozljede koljena odustala od sportske karijere.

S obzirom da će ove godine upisati umjetničku školu, uz želju da postane Top model namjerava postati i fotograf, što bi joj ispunilo životni san.
 
 
anja laković / ZGportal djevojka mjeseca anja laković / ZGportal djevojka mjeseca anja laković / ZGportal djevojka mjeseca
 
 
Slobodno vrijeme voli provoditi sa svojim prijateljima, ali i fascinirati svoje prijatelje svojim divnim fotografijama koje objavljuje na Facebooku. Također, zanima je gluma, a samim tim nije isključeno da bi se jednog dana, uz malo sreće, mogla naći i na filmskom platnu.

Pored mnogih poznatih fotografa kao što su Filip Shobot, Andreja Damjanović i mnogi drugi, Anja najviše voli pozirati pred objektivom svog brata Stefana Lakovića koji je slika od malena.

Kada je muzika u pitanju, jedan je od najvećih fanova Lane del Rey!


/ foto: Stefan Laković, Filip Shobot, Andreja Damjanović
 
 
arhiva djevojka po godinama:
   
2014
 
2013
 
2012
 
2011
 
 
Dodatne informacije:
želite postati `djevojka mjeseca`? javite nam se!
ZGportal:
   
Facebook:
Twitter:
 
studeni 2012.
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
pitajte nas, pitamo za vas informacije o gradu zagrebu oglašavajte se na ZGportalu
simboli grada zagreba djevojka mjeseca / girl of the month vremenska prognoza za grad zagreb
poslovni imenik / žute stranice
besplatna razmjena linkova / free link exchange
jedan klik do svega
promotivne objave / sponzorirani članci
 
 
 
 
home   kontakt   sitemap   pretraga
kontaktirajte nas
vaše vijesti, najave, obavijesti i poruke šaljite na adresu e-pošte redakcija@zgportal.com
pitajte nas, pitat ćemo za vas
ne možete dobiti odgovore na Vaša pitanja?
pitajte nas, pitamo za Vas
simboli grada zagreba
Tvornica Kulture Zagreb
 
 
 
ZGportal Zagreb