bosna i hercegovina - slovačka | euro 2024 | bosnia and herzegovina - slovakia

NOGOMET UŽIVO: Bosna i Hercegovina i Slovačka igraju zadnji susret kvalifikacija za plasman na EURO 2024 u nedjelju, 19. studenog 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Bosna i Hercegovina i Slovačka igraju posljednji susret u kvalifikacijskoj skupini J za plasman na EURO 2024 u nedjelju, 19. studenog 2023. godine. Ova utakmica 10. kola počinje u 20.45 sati, igra se na stadionu Bilino polje u Zenici, sudit će ju austrijski sudac Julian Weinberger, a osiguran je i izravni televizijski prijenos. Dodajmo da će ovom utakmicom Zmajevi okončati svoje najslabije kvalifikacije za Euro do sada. Naime, nakon što su još ranije ostali bez šansi plasmana na EURO 2024 kroz kvalifikacije, došla su i dva neočekivana teška poraza. Onaj od Portugala (5:0) te u gostima od Luksemburga (4:1)… I dodajmo, u prvom okršaju Slovačke i BiH u aktualnim kvalifikacijama slavili su Slovaci sa 2:0. S obzirom da se Slovačka već kvalificirala na EURO, ovaj susret za njih nema nikakav rezultatski značaj.


Podsjetimo, Zmajevi su nakon listopadskih utakmica izgubili i teoretsku šansu da se kroz kvalifikacije plasiraju na EURO 2024. No, reprezentacija BiH ima mogućnost plasirati se na EURO nakon baraža koji će se igrati tijekom ožujka 2024. godine. Izbornik Savo Milošević je poručio da “u glavi već ima tim za baraž”, ali i da “zna način na koji ekipa treba igrati”. Također, najavio je razgovore s mnogim igračima, s obzirom da do ožujka Zmajevi više neće igrati utakmice. I dodajmo, selektor je poručio da BiH “nema bolje igrače od ovoga što trenutno imaju na raspolaganju”.

“Nikome porazi nisu ugodni, a najmanje meni. Ni meni ovo sve ne treba, ali nitko nije rekao da će put biti lagan. Protiv Luksemburga smo bili oslabljeni, igrali smo bez pet-šest igrača. No, razumijem da su navijači ljuti i kivni. Ali onaj tko misli da imamo bolje igrače, živi u zabludi. Pretresli smo zaista sve. Imao sam tri spiska, ali ovo je ono što sada imamo. Ne pričam napamet, a ovo su stvari koje svi mogu razumjeti”, rekao je Savo Milošević, izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Bosna i Hercegovina – Portugal?

10. kolo kvalifikacija u skupini J za Europsko nogometno prvenstvoEURO 2024 koje će se igrati u Njemačkoj igraju Bosna i Hercegovina i Slovačka i to u nedjelju, 19. studenog 2023. godine u 20.45 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu BHT 1 (Radio televizija Bosne i Hercegovine). A što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je ova utakmica vrlo izjednačena i da je naizgledniji neriješen rezultat za koga je koeficijent 3.40. A kvote na pobjedu i Zmajeva i Slovaka su iste – 2.85.

Više o nogometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine doznajte na Wikipediji. A o reprezentaciji Slovačke više doznajte također na Wikipediji. Više informacija o samom nogometnom prvenstvu EURO 2024 doznajte stranicama Wikipedije. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka utakmice 9. kola skupine J Luksemburg – BiH (4:1)

Tagged