u pol 9 kod sabe - reci da ne žuriš | 2023.

U pol 9 kod Sabe, indie pop bend, singlom “Reci da ne žuriš” podsjeća da “ponekad trebamo usporiti i ukrasti trenutak za sebe”

Zagrebački indie pop bend U pol 9 kod Sabe novim singlom podsjeća da ponekad trebamo usporiti i ukrasti trenutak za sebe. Naime, “Sabe” rade na novom albumu te nastavljaju u laganom i melankoličnom tonu. No, fokusirane su na teme intime i partnerstva, a takav je i njihov najnoviji singl “Reci da ne žuriš”, kojim podsjećaju da nam je ponekad svima prijeko potrebno usporiti.


“Pjesma Reci da ne žuriš nastala je u sred gradske vreve i za vrijeme svakodnevne jurnjave. Stalno žurimo i sve što trebamo obaviti nikad nije obavljeno. Pjesma je nastala iz potrebe da se zaustavimo, razmislimo kuda uopće i zašto tako jurimo i žurimo”, rekla je Ana Opalić.

“Video spot za pjesmu Reci da ne žuriš snimljen je tijekom našeg ljetnog putovanja tijekom 2023. godine. A tada smo lagano klizile obalom od mjesta do mjesta i uživale u svakoj sekundi”, dodala je Ana. Ovaj bend trenutno vrlo ozbiljno dovršava svoj četvrti album. A važno je napomenuti i da su Martina Zvonić i Ana Opalić nastavile suradnju s producentom Konradom Mulvajem… I dodajmo, Sabin novi album bi trebao izaći početkom iduće, 2024. godine. Više o ovom zagrebačkom indie pop bendu doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO: U pol 9 kod Sabe – Reci da ne žuriš

Tagged