transformers: uspon zvijeri | transformers: rise of the beast | 2023.

Transformers: Uspon zvijeri | Pogledajte trailer za novi uzbudljivi nastavak ove sage o robotima

Studio Paramount je objavio novi trailer i fantastične plakate filma “Transformers: Uspon zvijeri” koji u zagrebačka kina stiže krajem školske godine 2022./2023! Vraćajući se akciji i spektaklu koji je osvojio gledatelje diljem svijeta, novi film popularne franšize Transformera odvest će publiku u pustolovinu s Autobotima i predstaviti potpuno novu frakciju Transformersa – Maximalse – koji će im se pridružiti kao saveznici.

Film je u režiji Stevena Caplea Jr., koji je odradio odličan posao na drugom nastavku Creeda. I dodajmo, u glavnim su ulogama Anthony Ramos i Dominique Fishback. Transformers: Uspon zvijeri stiže u najboljim kino formatima u četvrtak, 8. lipnja 2023. godine u distribuciji Blitz filma. Više o ovom filmu koji se u originalu zove Transformers: Rise of the Beast doznajte na stranicama IMDB-a.

Transformeri ili kako se originalno na engleskom zovu Transformers, ime je za liniju igračaka američke tvrtke Hasbro. A one predstavljaju izmišljene izvananzemaljce s planete Cybertron koji se mogu pretvoriti u automobile, zrakoplove, tenkove ili životinje. Ali se i preoblikovati iz tog oblika u humanoidne robote… U originalnom izdanju, linija igračaka dijeli se na dvije suprotstavljene frakcije – pravedne Autobote pod vodstvom Optimus Primea i zle Deceptikone pod vodstvom Megatrona… Više o Transformerima doznajte na Wikipediji.

VIDEO TRAILER: Transformers: Rise of the Beast | Transformers: Uspon zvijeri

Tagged