goran bare | 2023.

Goran Bare i njegove Majke zbog sigurnosnih i tehničkih razloga otkazuju koncert koji se trebao održati u Ciboni u subotu, 30. rujna 2023. godine

Zbog tehničkih i sigurnosnih razloga, Goran Bare i Majke, otkazuju koncert koji se trebao održati u subotu, 30. rujna 2023. godine u Košarkaškom centru Dražen Petrović. No, poručuju da će se koncert održati i to do kraja 2023. godine. Svirat će na novoj lokaciji u Zagrebu, a ona će biti poznata već idući tjedan. Dodajmo i da će se kupljene ulaznice moći zamijeniti ili dobiti povrat novca.


Vijest o otkazivanju koncerta u Ciboni potvrdio je i sam Goran Bare. “Žao mi je što se ovo dogodilo. Ali s obzirom na to da se radi o tehničkim i sigurnosnim razlozima, koncert smo morali otkazati. No ne brinite, idemo dalje. Bitno je da će koncerta biti, a ja sam spreman!”, rekao je legendarni glazbenik i frontmen Majki. No, već idući tjedan bit će poznata nova lokacija i novi termin rock spektakla na kojemu će legendarni roker stati ispred najbrojnije publike svoje rock turneje.

“Rock putovanje Goran Bare & Majke tour na kratko je zaustavljeno. Ali budite sigurni da će koncert koji će se održati do kraja 2023. godine biti za pamćenje. Dobre stvari vrijedi čekati! Svima hvala na razumijevanju!”, rekao je Alen Tibljaš, menadžer i član benda. A Ivan Belko je u ime organizatora naglasio je kako kupljene karte neće propasti: “Svi koji su kupili karte moći će ih zamijeniti ili dobiti povrat novca preko Eventima. Ispričavamo se svima zbog eventualnih neugodnosti.” Više o Goranu Baretu možete doznati na Wikipediji.

VIDEO: Goran Bare & Majke – Ljubav krvari (live at Dom sportova 2022)

Tagged