frenkie - manifest | 2024.

Frenkie najavio svoj deseti album, a zvat će se “Manifest”

Bosanskohercegovački reper Adnan Hamidović znan i kao Frenkie, najavio je svoj novi, jubilarni deseti album. Nakon što je prošle, 2023. godine, napravio izlet u reggae vode, njegov novi materijal je povratak prepoznatljivom hip hop zvuku. Album nosi naziv “Manifest” i sadrži jedanaest sirovih hip hop pjesama.

“Izgleda da me inspiracija prati ovih zadnjih mjeseci. Nove pjesme su nastale odmah nakon Dunye i baš sam ponosan kako album zvuči. Okupio sam vrhunske producente, a s nekima radim po prvi put što ovaj album čini posebnim. Tu je naravno i moj brat Indigo koji je radio miks i master, kao i prvi single Identitet koji ćete čuti dan prije izlaska albuma”, poručio je Frenkie.

“Kada su u pitanju teme pjesama na albumu Manifest, ima dosta refleksije, unutarnjih dilema i promišljanja, jugonostalgije, komentara na današnji hip hop, ali i socijalnih tema. No, stvarno mislim da ovi tekstovi zrače jednu novu dozu zrelosti. Ali, vidjet ćemo kako će to publika ocijeniti”, poručio je Frenkie. I dodajmo, album Manifest izlazi u petak, 3. svibnja 2024. godine i bit će dostupan na svim streaming servisima. Više o ovom glazbeniku doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Frenkie – Džaba

Tagged