rap ribery I 2022. I foto: karlos kole

Rap Ribery predstavlja banger “Razmetni sin” – svojevrsni hommage seriji “Top Boy”

Nakon zapaženih singlova “Statua” i “Mrtav je rokenrol”, Rap Ribery u svojem stilu nastavlja jako! Sada predstavlja svoj novi singl “Razmetni sin”, glazbeni hommage popularnoj britanskoj seriji “Top Boy”. Dodajmo da je za ovaj mix žanrova zaslužan producent Filip Majdak.

“Inspiracija za pjesmu između ostalog je bila i Top Boy serija koja je svakako značajna za kulturu. Naime, ona obuhvaća novi britanski identitet koji se pojavljuje u glazbi, zahvaljujući grimeu, ali se polako filtrira do televizije i filma. Uostalom, umjetnost treba odražavati vrijeme. A ja mislim da Top Boy radi upravo to”, rekao je Rap Ribery.


“U našoj regiji od pamtivijeka postoje tipovi koji nastoje zaraditi brzi Euro. Muvaju se okolo, snimaju glazbu, rade poslove koje trebaju da bi mogli u studio. A kada dođe lova, kreće provod! Za to svi živimo – za dobar dan, dobru noć i dobar provod. Razmetni sin je drill pjesma s elementima Four on the floor, karakterističnim za elektro glazbu i bolesno dobro benga“, dodao je Rap.

Filip Majdak je, malo je reći, glazbena zvijer. Nema što taj čovjek ne radi, a da ne radi to vrhunski. Stvarno mi je gušt s njim raditi kao i s ostalom ekipom iz Kaleida što će se, nadam se i osjetiti na mojem nadolazećem albumu koji bi svjetlo dana trebao ugledati na jesen. Lijeno ljeto je pred nama, ali zato u rujnu kreće akcija”, dodao je Rap Ribery. Više o ovom glazbeniku doznajte na njegovom Instagram profilu.

Audio: Rap Ribery – Razmetni sin

Tagged