gina victoria - mama - 2021.

Gina u svojoj novoj pjesmi “Mama” otkriva koja joj je osoba najbliža srcu

Gina je bračanka koju svi prepoznajemo kao radijski glas ili vlasnicu velikog ovogodišnjeg hita “Pepeo”. A sada se vraća svojoj glazbi i predstavlja spot za pjesmu “Mama” koji pršti od topline i iskrenosti. Pjesma je u nepuna dva tjedna radijskog emitiranja izazvala brdo iskrenih emocija slušatelja, a sada je dobila i svoju video priču u režiji Borisa Sekulića.

Kao i u pjesmi, u spotu se uz Ginu pojavljuje njen brat Vice pa iskrenih emocija kako na setu tako i na kameri nije nedostajalo. Glazbu za ovu toplu pop feelgood pjesmu potpisuje još jedan Bračanin – Josip Radić, član glazbenog dvojca Valentino Bošković. Tekst zajednički potpisuju GinaMarko Bratoš, a glazbeni paket je producentski zatvorio Srđan Sekulović – Skansi.

Mama je tu za sve mame i sve posebne osobe u našim životima od kojih nas dijele kilometri, ali su nam uvijek najbliže srcu. Suradnja s bratom je za mene najljepša uspomena. A on je i jedina osoba s kojom sam zaista mogla podijeliti ovu pjesmu. Sretna sam, jer smo se na ovaj način barem malo zahvalili našoj mami na svemu”, rekla je Gina. Nama ne preostaje ništa drugo nego pogledati ovu video priču koja je savršen soundtrack za nadolazeće blagdane. A tijekom božićnih blagdana se svi na ovaj ili onaj način vraćamo kući. Više o Gini doznajte na njezinom Facebook profilu.

Video: Gina – Mama

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -