gina victoria - pepeo - 2021.

Gina Victoria nakon 5 godina u Detouru u solo vodama s pjesmom “Pepeo”

Onog trenutka kada je Gina Victoria Damjanović otpjevala pjesmu “Zaljubila sam se”, cjelokupna publika zaljubila se u nju. Proteklih pet godina znali smo je kao pjevačicu grupe Detour. No, sada je došao trenutak da ovu Bračanku zaraznog osmijeha prepoznatljivu po svojim kovrčama i radijskom glasu upoznamo i kao kantautoricu. Vrijeme je da vam se predstavi Gina!

“U ljubavi je običaj da sve se pretvori u prah…”, stihovi su to pjesme “Pepeo”. To je njezin singl – prvijenac za koji glazbu, tekst i aranžman potpisuju sama Gina i Marko Bratoš, dok je za produkciju zaslužan Srđan Sekulović Skansi. “Kako da si dozvolim da uzmem se i otplovim kad mislim da tonem prije nego zaronim? U jednom trenutku uspjela sam ovaj osjećaj pretvoriti u stihove. Na njih je došla glazba u kojoj sam ostavila sve svoje emocije. Trebala mi je hrabrost da to podijelim s vama”, rekla je Gina. Predstavljajući ovu pjesmu, Gina ju od milja naziva “himna hrabrosti”.


Spot za pjesmu Pepeo režirao je splitski redatelj Milan Latković. Zanimljivo da se u spotu u funkciji zbora pojavljuju Ginini prijatelji i kolege. A među njima su i neka poznata lica kao što su glumci Marko Petrić i Bojan Brajčić, Ginine kolege s Narodnog radija, autor pjesme Marko Bratoš, voditeljica Katarina Moškatelo i mnogi drugi…

Sve su to ljudi u Gininu životu koji su se našli kao svjetlo u trenucima kada je najteže o čemu spot zapravo i progovara

“Vjerujem da će se mnogi pronaći u priči koju Pepeo nosi sa sobom i osjetiti tu emociju zajedništva – bez obzira na teškoće koje život nosi, uz potporu i ljubav, na kraju sve će biti dobro”, dodala je Gina Victoria Damjanović.

Iznimno radiofoničan zvuk i himničan refren samo su neke od odlika pjesme Pepeo koja će vas zasigurno navesti da ljubav prema Gini traje i u solo karijeri koja je pred njom… Više o Gini doznajte na njezinom Instagram profilu.

Video: Gina – Pepeo

Tagged