šakan festival - brela - 2020.

Šakan Festival 2020 u Brelima se otkazuje zbog pandemije koronavirusa

Zbog pandemije koronavirusa, ali i ponajviše zbog gubitka velikog dijela financijskih sredstava o kojima organizacija festivala ovisi, organizatori su primorani otkazati ovogodišnji Šakan Festival. Koronavirus je uzrokovao prekid mnogih gospodarskih djelovanja. Zabranjena su javna okupljanja te su poništeni i brojni javni pozivi za potporu manifestacijama 2020. godine. Predviđanja su kako će izvanredne mjere uzrokovane globalnom pandemijom trajati najkraće do početka lipnja.


“Nadamo se da će se situacija što prije okrenuti na bolje i da ćemo se što prije oporaviti od posljedica uzrokovanih pandemijom. Stoga slušajte upute Stožera civilne zaštite i čuvajte jedni druge tako da se dogodine možemo ponovo okupiti u Brelima i uživati u odličnoj glazbi!”, poručili su organizatori festivala.

Podsjetimo, peto izdanje Šakan festivala trebalo se održati 7. i 8. kolovoza 2020. godine

Kao i svake godine, festival se trebao odvijati u samom centru Brela na platou ispred hotela Soline. Ovogodišnji headlineri su trebali biti Laibach i Gustafi, a uz njih su trebali nastupiti Hutch Harris, Ogenj, Ivan Škrabe i Kratki SpOi!

Oni koji su već kupili ulaznice za Šakan Festival povrat novca mogu ostvariti na onom prodajnom mjestu na kojem su i kupljene. Točnije, to će moći u trenutku kad mjesto opet bude otvoreno. Za sve dodatne informacije kupci mogu poslati upit na službenu e-poštu tog prodajnog mjesta. Više o festivalu doznajte na službenoj Facebook stranici.

Video: ŠAKAN Festival 2018.

Tagged