ničim izazvan | boris bakalov & bojan gluvajić | 2024.

Ničim izazvan, deveteročlani pop rock bend iz Srbije, nastupa u klubu Sax u subotu, 26. listopada 2024. godine

Na krilima novog singla “Bad Boy” srpski bend Ničim izazvan vraća se u Zagreb nakon četiri godine kako bi upisao svoj prvi nastup u klubu Sax! A tako će ovim nastupom ovaj regionalno vrlo popularni bend još jednom svojim hitovima rasplesati jamačno oduševljenu publiku. Da ne propustite ovo veselje upišite u svoje pametne telefone ili crne tekice subotu, 26. listopada 2024. godine. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 16 eura nabavite u Dirty Old Shopu. A na ulazu u klub na dan koncerta, ako koja ostane, ulaznica će koštati 19 eura.

Ničim izazvan je deveteročlani bend iz Srbije, točnije, njihov članovi dolaze iz Vrbasa, Beograda i Kule. A osnovali su ga 2012. godine u Vrbasu dva bliska prijatelja – Boris Bakalov i Bojan Gluvajić. Zanimljivo, ovaj je bend u jednoj solidnoj mjeri spojio i ljubav prema odbojci. Svoj prvi CD objavili su 2014. godine pod nazivom Ničim izazvan, a on je privukao poprilično veliku pažnju.

Njihov prvi singl O tebi postao je pravi hit. Dospio je na prva mjesta gotovo svih top-lista u Srbiji i proglašen je za hit godine na godišnjoj listi radija B92. I dodajmo, trenutno na Youtubeu ima više od 11 milijuna pregleda. I dodajmo, prije sedam godina u Londonu su osvojili nagradu MTV Best Adria Act.

Bend je nastavio s izdavanjem vrlo uspješnih albuma i singlova

A posljednji od njih je Bad Boy koji je svjetlo dana ugledao krajem ožujka 2024. godine. Koncentrirani su na autorsku glazbu s krajnje iskrenim tekstovima inspiriranim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Dodajmo da je bend Ničim izazvan nastupao na mnogim velikim festivalima, a održali su i brojne koncerte širom regije.

I spomenimo, bend je poznat po energičnim i emotivnim nastupima uživo. A u to će se moći uvjeriti i zagrebačka publika i to u subotu, 26. listopada 2024. godine u klubu Sax. I još nešto. Prošle, 2023. godine, izazvali su veliku pažnju solidnom tjelesnom transformacijom. A osnovali su i klub Dizači tegoba kojim motiviraju ljude na zdrav život, navike i fizičku aktivnost. Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Ničim izazvan – Udahni vazduh & Bad Boy

Tagged