patricia gasparini - bliže | 2024.

Patricia Gasparini predstavlja “Bliže”, prvi singl s njezinog EP-a “Lotus” koji će izaći tijekom jeseni 2024. godine

Patricia Gasparini snimila je EP koji će izaći tijekom jeseni 2024. godine, a prvi singl koji ga najavljuje je pjesma “Bliže”. Ukratko – novi zvuk – novi producent – svježa emocija. A suradnju s novim producentom Patricia je započela potpuno slučajno. I dodajmo, radi se o Ervinu Bešiću, umjetničkog imena FYN.

“Prilikom ljetovanja prošle godine u Sutivanu na Braču družila sam se s hrpom mladih talentiranih ljudi koji su već surađivali s Ervinom. I tako su me oni spojili s njim. Falila mi je ta mlada nova talentirana ekipa koja sluša aktualnu muziku i provodi dane u studiju u kojem se samo snima, pišu se tekstovi i sluša glazba”, rekla je Patricia Gasparini.

Spot za pjesmu Bliže snimao je Luka Sepčić s kojim je Patricia ranije surađivala. I dodajmo, produkciju potpisuje Helena Plodina Marinović. “Obzirom da nam je spot za singl Okus iz 2022. godine super prošao i donio regionalne nominacije, odlučila sam se za istu ekipu. I nisam požalila. Luka je super prepoznao energiju pjesme koja zahtjeva jedan mix atmosfere i misterije te vizualno primamljive ideje”, dodala je Patricia.

Novi EP koji će izaći tijekom jeseni 2024. godine Patricia je nazvala “Lotus”

Naime, sam cvijet lotusa raste u prljavoj i mutnoj vodi, ali kada izraste, ostaje netaknut. Za nju lotus znači simbol pobjede i predstavlja duhovni rast čovjeka. A upravo je to poveznica njezinog glazbenog puta jer taj proces ponekad zna biti trnovit. No, ono što Patriciju posebno veseli je promocija EP-a za koji planira napraviti pravi koncert.

“Željela bih svoj EP predstaviti publici u 3D izdanju zbog potpunog vizualnog, scenskog i zvučnog dojma. EP sadrži sedam pjesama, a svaka predstavlja jednu emociju, tako da je EP zapravo kao nekakva lepeza mojih emocija. Ukratko, Bliže je idealni ljetni klupski hit i predstavlja emociju strasti”, zaključila je Patricia. Više o Patriciji i njezinim glazbenim planovima doznajte na službenoj Instagram stranici.

VIDEO: Patricia Gasparini – Bliže

Tagged