mila | emilia debska | 2024.

Mila, talentirana glazbenica koja stvara na relaciji Slovenija – Poljska, objavljuje svoj novi singl “I know”

Mila, pjevačica, pijanistica i tekstopisac poljskih korijena, znana je i kao Emilia Debska. A ona je akademski obrazovana glazbenica koja stvara na relaciji Slovenija – Poljska. Naime, ljubav ju je 2007. godine dovela u Sloveniju, gdje je vrlo brzo savladala jezik i izdala nekoliko uspješnica na slovenskom jeziku, od kojih je svakako najpoznatija pjesma “Svoboda” s kojom je nastupila na glazbenom natjecanju EMA 2018, izboru za pjesmu Eurovizije.

Dodajmo da je iste godine ta pjesma postala i najslušanija pjesma na radiju Val 202, a Svoboda se i danas često čuje na slovenskim radijskim postajama. Dodajmo da je Mila 2022. godine nastupila i na poljskom Eurosongu s autorskom pjesmom All I Need. Za nju je snimila i videospot i to u Goriškim brdima, Vili Vipolže i dvorcu Kromberk.

Ovaj put Mila se predstavlja singlom I know na engleskom jeziku za koji je također sama napisala tekst i glazbu. A pjesmu je snimila s ekipom glazbenika u prestižnom studiju Black Kiss Records u Varšavi u Poljskoj. “Pjesma I know je nastala zaista davno. Do sada nisam osjećala da je pravi trenutak da je objavim, ali sada osjećam da je stvarno pravo vrijeme za to. Trenutno se pripremam za jesenski izlazak albuma. Bit će to za mene novi početak i ujedno prijelaz iz starog u novo. I očekujemo da će mi album otvoriti vrata novim projektima i novim glazbenim pričama”, rekla je Mila.

Singl “I know” govori o novim počecima u životu

“Dodala bih da singl I know govori upravo o tome, tj. o novim počecima. Ona govori da sam tek sada spremna za novo poglavlje u životu. Prošlost ostavljam iza sebe jer položila sam ispit životnih iskustava. I sada mogu početi živjeti svoj život i uživati ​​u njemu. Baš kao što pjevam u pjesmi – dugo je trebalo, prošla sam dug put, ali evo me. Iako je pjesma napisana prije nekoliko godina, tek sada se stvarno tako osjećam. Sretna sam što je došao ovaj trenutak i spremna sam za nova ugodna iskustva, dolazi vrijeme radosti, lakoće i ljubavi. Znam to, osjećam to i nikada se neću osloboditi ovog lijepog osjećaja. Jednostavno znam…”, dodala je Mila.

Pjesmu I know prati lyric video s fotografijama iz njezinog privatnog života i snimkama iz vremena nastanka pjesme. “Htjela sam prikazati stvarne trenutke koji su bili inspiracija i predstavljali pozadinu nastanka pjesme. Ovaj video je moj mali glazbeni dnevnik koji poklanjam svojim slušateljima, s puno pozitivne energije. Ovo je moja pošiljka ljubavi, lakoće i radosti. A na jesen nas čeka još glazbenih iznenađenja”, obećala nam je Mila. Što još ova glazbenica radi i stvara doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Mila – I know & Svoboda

Tagged