baš naš festival 2023 - sunset edition | bundek zagreb

Baš Naš festival – Sunset edition 2023 održava se na Bundeku od 1. do 18 lipnja!

Na novoj lokaciji omiljeni zagrebački Baš Naš festival i u 2023. godini sprema brojna iznenađenja! Zagrepčani i ostali brojni posjetitelji tako će se i ove godine družiti, zabavljati i uživati u posebnom proljetnom izdanju omiljenog festivala, ali na novoj lokaciji! Od četvrtka, 1. lipnja 2023. godine, dobrodošlicu možete poželjeti sunset izdanju Baš Naš festivala, koji već sedam godina za redom uspijeva iznenaditi i oduševiti odličnom atmosferom, glazbenim programom te gastronomskom ponudom. A ovoga puta to čini i novom lokacijom!


Baš Naš Festival 2023 – Sunset edition zamijenit će centar grada sa ovo novozagrebačkom zelenom oazom. A u njoj će se lakše podnositi vrućine i visoke temperature. Park-jezero Bundek, kao jedna od najljepših zelenih lokacija u Zagrebu i omiljeno okupljalište svih generacija, od 1. do 18. lipnja 2023. godine tako će postati i party mjesto i zona za chillanje za sve one željne pozitive, dobre glazbe i ukusne hrane. A nakon niza uspješnih godina zabavljanja i druženja, ove godine Baš Naš Festival ponovno najavljuje bogati glazbeni program.

Bend Ljetno kino zagrijat će atmosferu i rasplesati sve posjetitelje na otvorenju Festivala. A za odličan provod u ostatku programa zaslužni će biti Songkillers, Cubismo, Ida Prester, TBF, ali i mnogi drugi. Naravno, s obzirom da se Baš Naš festival pokazao kao idealno mjesto za sve one koji ne čekaju vikend da bi se dobro zabavili, brojni poznati DJ-evi svakoga će dana biti zaduženi za dobru atmosferu.

Bundek tijekom lipnja 2023. godine uz Baš Naš Festival postaje prekrasna i posebna zelena priča…

Kako omiljeni proljetni festival svake godine oduševi i odiličnim ugođajem, prekrasni će Bundek ovog puta postati posebna zelena priča sa šarmantnim elementima. A tamo ćete moći i praviti najbolje fotografije uz najljepši zalazak sunca. U atmosferi predivnog jezera, uređenog za uživanje u dugim toplim danima i opuštenim večernjim izlascima, posjetitelji će imati priliku isprobati razna jela. Napomenimo da njih potpisuju poznati hrvatski chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović.

I dok Bite of fun by Melkior Bašić nudi čak šest vrsta pizza i šest vrsta domaćih pasta, Bite of fun by Damir Tomljanović nudi ukusne burgere i wrapove. Uz to, ljubitelji dobre hrane sigurno će uživati i u ponudi Tapas bara. A ako požele osvježenje, to mogu pronaći u Fresh corneru s kavom, cijeđenim sokovima i sladoledom. Tu su i dobra stara afterwork druženja i večernji izlasci koji će biti potpuni uz Hrvoja Rihtarića. Podsjetimo, on je koktel-majstor koji samostalno radi domaće sirupe i potpisuje sve koktele ovogodišnjeg “sunset” izdanja.

Ukusna hrana, hladna pića, dobra glazba i opuštena atmosfera. I sve to uz zalazak sunca nad Bundekom, kojeg se s razlogom naziva zagrebačkim morem… To je sve što je potrebno za tople i bezbrižne dane koje lipanj donosi! Daleko od gradske gužve i skriveni od jakog sunca, Zagrepčani, brojni drugi posjetitelji i turisti, imat će priliku stvoriti nezaboravne uspomene. Ali se i opustiti u zelenilu popularnog zagrebačkog parka uz rijeku Savu. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici ove manifestacije. Dođite na Baš Naš festival 2023 – Sunset edition na Bundek od 1. do 18. lipnja 2023. godine!

Tagged