ljeto u boogaloou - 80s party - srpanj 2020

80’s Party i plesni show održat će se u subotu, 11. srpnja, na terasi kluba Boogaloo

Nastavlja se niz 80’s Partyja, najdugovječnijih i najboljih partija posvećenih popularnoj glazbi iz “zlatnih osamdesetih” u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Program se odvija jednom mjesečno i okuplja ljubitelje glazbe “zlatnih osamdesetih”, a ovog puta će se u sklopu programa “Ljeto u Boogaloou” u subotu, 11. srpnja 2020. godine, održati i plesni show na terasi kluba gdje će svoje performanse izvesti zagrebačke plesna grupa Nipriye koja njeguje tribal fusion plesni stil, popraćen dark imidžem i odabirom glazbe.


Nastupit će i plesna grupa Walde koje će izvest plesove sa sabljama, krilima i činelicama te plesačica, Maya Hellfire uz gošću Goxu koje će izvest plesove koji će biti kombinacija različitih plesnih performancea sa rekvizitima i vatrom.

Vrata kluba će se otvoriti u 20, a plesni show počinje u 21 sat. Ulaz je besplatan do ponoći, a nakon ponoći će se ulaz naplaćivati 20 kuna. Također je najavljena i akcija sniženih cijena pića, među kojima će biti bambus, gemišt, pive i žestice, a u ponudi će se za ovu priliku naći i novi koktel Blue Boogie. U slučaju kiše program se seli u prostorije kluba.

Nakon plesnog performancea ćete na najvećem i najboljem 80’s Partyju u gradu ponovo moći uživati u zvukovima osamdesetih za što će se pobrinuti Tomi Phantasma uz pomoć Robija koji će vrtiti video spotove najvećih hitova osamdesetih tj 80’s classics iz sinth pop, pop, new wave scene, tj hitovi grupa poput Depeche Mode, Simple Minds, New Order, Human League, Visage, Ultravox, OMD, Tears For Fears, Thompson Twins, David Bowie, A Flock Of Seagulls, Morrissey, The Cure, Siouxsie & The Banshees, Killing Joke, Bronski Beat, A-ha, Alphaville, ABC, Soft Cell, Eurythmics, Black, Spandau Ballet, Camouflage, Dead Or Alive, Madonna, Pet Shop Boys, Bangles, Cindy Lauper, Lene Lovich, Bananarama, Kim Wilde, INXS, Midnight Oil, Grace Jones, Duran Duran, The Police, The Smiths, The Stranglers, Pixies, Jesus & The Mary Chain, Talking Heads, Blondie, Billy Idol, The Clash, Madness, Gang Of Four, Iggy Pop, The Cult, PIL, Echo & The Bunnymen, The Sisters Of Mercy, The Mission, Joy Division, Clan Of Xymox, U2, Cabaret Voltaire, DAF, Front 242, EKV, Videosex, Denis & Denis, Xenia, Idoli, Elekrtični Orgazam, Haustor,……. a pored klasičnih osamdesetih će se vrtit i noviji bendovi koji svoju glazbu stvaraju na temeljima 80’s zvuka poput Placebo, Suede, Heroes Del Silencio, Mondo Diao, Orgy, Franz Ferdinand, Interpol, Killers,….

Za one koji su zaboravili ili ne znaju, klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.

Mole se svi posjetioce da se pridržavaju novih sigurnosnih mjera, a to su dezinfekcija ruku prilikom ulaska na terasu i u klupske prostorije te socijalna distanca od 1,5 metra od ostalih posjetitelja posebno kod naručivnja pića na šankovima.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged