samsung galaxy fold / 2019.

Samsung Galaxy Fold je došao – naručite svoj preklopni pametni telefon

Samsung Galaxy Fold, inovacija iz potpuno nove mobilne kategorije uređaja, u sljedećim će tjednima biti dostupan i korisnicima u Hrvatskoj. Ovaj jedinstveni preklopni pametni telefon moguće je naručiti već danas, a prodaja započinje 20. prosinca 2019. godine. Uređaj dolazi u crnoj boji, a bit će dostupan u Samsung experience storeu u Zagrebu i Splitu te kod operatera.

S ciljem da pruži novu vrstu mobilnog uređaja i nezaboravno korisničko iskustvo, od novog dizajna i materijala do svestranog fotoaparata i izvrsnih performansi, Galaxy Fold objedinio je omiljene značajke korisnika pametnih telefona i tableta.

Prvi na svijetu ima 7,3-inčni Infinity Flex zaslon koji se preklapa u kompaktan uređaj s pokrovnim zaslonom te nudi nove mogućnosti multitaskinga, gledanja videozapisa, igranja igara i raznih drugih opcija koje će upotpuniti ovo jedinstveno korisničko iskustvo.

Također, kad je zatvoren, omogućuje jednostavan pristup zaslonu pa ga korisnici mogu jednom rukom izvući iz džepa kako bi nekoga nazvali, poslali poruku ili ažurirali obavijesti na društvenim mrežama.

Samsung Galaxy Fold nudi jednostavnu prenosivost i veći zaslon

Ovaj inovativni preklopni pametni telefon transformira način snimanja, dijeljenja i uređivanja sadržaja. Kad je zatvoren, moguće je snimiti brzi videozapis, a zatim jednostavno otvoriti uređaj i gledati ga na većem zaslonu.

Pomoću App Continuity značajke, videozapis neprimjetno prelazi s početnog zaslona na glavni zaslon, dok Multi-Active Window opcija omogućuje pokretanje više aplikacija istovremeno i učinkovito obavljanje više zadataka – uređivanje snimaka, pregledavanje fotogalerija, čitanje e-pošte.

Galaxy Fold koristi punu snagu nove generacije povezivanja za streaming i preuzimanje videozapisa visoke rezolucije

Također, sposoban je pokrenuti grafički zahtjevne igre, a njegovi korisnici mogu u potpunosti iskoristiti mogućnosti 4G mreže. Ovaj pametni uređaj dolazi s ekskluzivnim pristupom specijaliziranim uslugama za korisnike, uključujući pristup Samsungovim stručnjacima i centru za podršku online ili putem telefona.

Preporučena maloprodajna cijena Galaxy Fold uređaja je 15.500 kuna, a bit će dostupan samo u crnoj boji. Pametni uređaj moći će se kupiti u Samsung experience storeu u Zagrebu i Splitu te kod operatera. Više informacija doznajte na službenoj mrežnoj stranici na adresi samsung.com/hr/.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Samsung Galaxy Fold je došao – naručite svoj preklopni pametni telefon

Comments are closed.