nika ilčić / 2019.

Premijerno prikazan IDEŠ? IDEM! – premijeru posjetile glavne zvijezde filma

Uz izuzetno dobru atmosferu, izniman interes i neviđeno uzbuđenje posjetitelja, a posebno brojnih klinaca i mladih, održana je svečana premijera filma “IDEŠ? IDEM!”. Više od šest stotina posjetitelja uživalo je u prvoj projekciji filma koji je na kino platnu okupio YouTube zvijezde i vodeće influencere iz regije.

Premijeri filma “IDEŠ?IDEM!” redatelja Ljube Zdjelarevića nazočile su i sve glavne zvijezde filma. Tako su došli Bogdan Ilić poznat i kao Baka Prase, Vid Juračić, Veronika Rosandić i Kaja Kočevar a.k.a. Kaya Solo. Uz njih bili su i Fran Lauš, Nika Ilčić, Amel Družanović a.k.a. Meca Cazin i Nenad Krstić znan kao Tony TCTN.

Njihov je dolazak izazvao oduševljenje na stotine djece koji su došli na premijernu projekciju filma, gdje su imali mogućnost uživo se susresti sa svojim idolima. Dodajmo da je premijera filma održana u ponedjeljak, 2. prosinca 2019. godine u CineStaru Novi Zagreb u trgovačkom centru Avenue Mall. Službeni početak prikazivanja filma IDEŠ? IDEM! u zagrebačkim kinima počinje u četvrtak, 5. prosinca 2019. godine i to u distribuciji 2i Filma.


Film IDEŠ? IDEM! zabavna je komedija koja po prvi puta okuplja najpoznatije i najutjecajnije Youtube zvijezde i vodeće influencere regije. Svi oni u filmu kreću na nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula i zapravo glume – sami sebe! Riječ je o nekonvencionalnom filmskom projektu koji po prvi puta u igranoj formi okuplja mlade zvijezde regionalne Youtube scene uz koje odrastaju današnje generacije, a kao jedini profesionalni glumac u filmu nastupa Zijad Gračić! Više o filmu Ideš? Idem? doznajte na stranicama IMDB-a.

Video: Trailer “IDEŠ? IDEM!”

Tagged