alen vitasović 2019

Popularni Istrijan Alen Vitasović ponovno dolazi napraviti feštu u klub Sax!

Popularni istarski pjevač Alen Vitasović vraća se u kultni zagrebački klub Sax! i garantira još jedan dobar provod svima koji dođu na koncert u subotu, 7. prosinca 2019. godine.

“Nakon fantastičnog Boogalooa i velikog povratka Ča-vala vraćam se u Sax, klub u kojem jako volim nastupati i to je sad već postala jedna lijepa tradicija. Intimniji prostor, fešta do kasno u noć, luda jedna atmosfera, čini mi se da je baš jedan pravi gušt za sve. Napravit ćemo još jednu nezaboravnu štalu, dođite u subotu u Sax pa ćemo se veseliti skupa”, rekao je Alen Vitasović ususret nastupu.

Alen je do sada rasprodao klub Sax! čak pet puta zaredom, a čini se kako i ove subote situacija neće biti ništa drugačija. Svojim nezaboravnim hitovima Ne moren bež nje, Jenu noć, Niš mi se ne da, Gušti su gušti i Ja ne gren ovaj Istrijan će razveseliti sve prisutne, od najvjernijih obožavatelja do onih koji će to tek postati.

Ne moramo puno govoriti o Alenu Vitasoviću jer se sve zna, ali ipak ćemo ga malo predstaviti. Alen se na sceni pojavio 1993. godine i to pjesmom Ne morem bež nje, a njegova glazbena karijera počela je i puno ranije. Kada je imao samo 12 godina osnovao je svoj prvi glazbeni sastav imena LADA. Završio je srednju glazbenu školu, odjel saksofon i klavir, a njegov rad prepoznat je i od strane struke. Pobijedio je na festivalima diljem Hrvatske, a dobio je i Porina 1995. godine za najboljeg debitanta.

Ovoga puta Alen će u Saxu održati koncert samo jednu večer i to upravo pod imenom Jenu noć, a svi koji žele svjedočiti posebnoj karizmi ovog glazbenika bolje da požure po svoju kartu!

Cijena ulaznice je 65 kuna u pretprodaji, odnosno 80 kuna na dan koncerta, a može se kupiti isključivo na blagajni Saxa.

Dođite vidjeti zašto se toliko priča o Alenovim nezaboravnim trenucima na koncertima, ali i kako zvuči glazbenik koji se glazbom bavi već četrdeset godina.

Ključne riječi (tagovi): - - - - -