alen vitasović / 2019.

Popularni Istrijan Alen Vitasović ponovno dolazi napraviti feštu u klub Sax!

Popularni istarski pjevač Alen Vitasović vraća se u kultni zagrebački klub Sax!. A svojim dolaskom garantira svima koji dođu u klub još jedan dobar provod na koncertu koji će se održati u subotu, 7. prosinca 2019. godine. Alen je do sada rasprodao klub Sax! čak pet puta zaredom. A čini se kako i ove subote situacija neće biti ništa drugačija. Svojim nezaboravnim hitovima “Ne moren bež nje”, “Jenu noć”, “Niš mi se ne da”, “Gušti su gušti” i “Ja ne gren”, ovaj Istrijan će razveseliti sve prisutne. I to od najvjernijih obožavatelja do onih koji će to tek postati.

“Nakon fantastičnog Boogalooa i velikog povratka Ča-vala vraćam se u Sax. U klub u kojem jako volim nastupati i to je sad već postala jedna lijepa tradicija. Intimniji prostor, fešta do kasno u noć, luda jedna atmosfera… Čini mi se da je baš jedan pravi gušt za sve. Napravit ćemo još jednu nezaboravnu štalu. Dođite u subotu u Sax pa ćemo se veseliti skupa”, poručio je Alen Vitasović ususret nastupu.


A svi koji žele svjedočiti posebnoj karizmi ovog glazbenika bolje da požure po svoju kartu! Cijena ulaznice je 65 kuna u pretprodaji, odnosno 80 kuna na dan koncerta. Možete ih kupiti isključivo na blagajni Saxa. Dođite vidjeti zašto se toliko priča o Alenovim nezaboravnim trenucima na koncertima. Ali dođite vidjeti i kako zvuči glazbenik koji se glazbom bavi već četrdeset godina.

Ne moramo puno govoriti o Alenu Vitasoviću

Jer se o njemu više-manje sve zna. No, ipak ćemo Vam ga malo predstaviti. Alen se na sceni pojavio 1993. godine i to pjesmom Ne morem bež nje, a njegova glazbena karijera počela je i puno ranije. Kada je imao samo 12 godina osnovao je svoj prvi glazbeni sastav imena LADA. Završio je srednju glazbenu školu, odjel saksofon i klavir, a njegov rad prepoznat je i od strane struke.

Pobijedio je na festivalima diljem Hrvatske, a dobio je i Porina 1995. godine za najboljeg debitanta. Ovoga puta Alen će u Saxu održati koncert samo jednu večer i to upravo pod imenom Jenu noć. Više o Alenu doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Alen Vitasović – Gušti su gušti

Tagged