samsung galaxy watch ultra | 2024.

Samsung Galaxy Watch Ultra | Premium mogućnosti ovog pametnog sata prati i izrada za ekstremnu izdržljivost

Dizajniran na osnovi naprednih mogućnosti praćenja zdravlja, kao i snažnog hardvera Galaxy Watch7, novi Samsung Galaxy Watch Ultra, najnoviji i najsnažniji dodatak obitelji Galaxy Watch uređaja, otvara unaprijeđena fitness iskustva za novu razinu sportskih postignuća. Uređaj prati nasljeđe kružnog dizajna Galaxy Watch, s novim “jastučastim” dizajnom koji dodatno daje na robusnosti i vizualnom dojmu uređaja. Istovremeno, sustav dinamičkih tipki i krune sata inspiriraju korisnike da budu najbolja verzija sebe…

Premium mogućnosti ovog pametnog sata prati izrada za ekstremnu izdržljivost. Ali on i prate korisnike koji pomiču svoje granice i to uz kućište od titana 4. stupnja tvrdoće, uz vodonepropusnost od 10 ATM. Vrijedno je spomenuti i da Samsung Galaxy Watch Ultra radi na širem rasponu nadmorskih visina. I to od 500 metara ispod razine mora do 9000 metara nadmorske visine. Idealno za praćenje naprednih sportskih aktivnosti poput plivanja u oceanu ili vožnje bicikla u ekstremnim okruženjima.

Uređaj može pratiti i višeslojne aktivnosti. Poput triatlona, u kojem prati plivanje, vožnju bicikla i trčanje, s pomoću nove pločice za mjerenje više sportova. Dodatno, novi funkcionalni prag snage (FTP – Functional Threshold Power) za biciklizam precizno mjeri najveću snagu vožnje bicikla u samo četiri minute, s pomoću FTP metrike koju pokreće AI, čime će strastveni biciklisti otkriti svoj jedinstveni potencijal. Galaxy Watch Ultra također nudi naprednu personaliziranu zonu brzine otkucaja src. Tako će svaki korisnik moći prilagoditi intenzitet vježbe, na temelju vlastitih fizičkih mogućnosti.

Samsung Galaxy Watch Ultra ima Quick Button s kojim je moguće trenutno pokrenuti i kontrolirati vježbe

Ali možete i mapirati druge značajke koje odgovaraju trenutnim potrebama. Dodatno, moguće je aktivirati sirenu za hitne slučajeve. Nakon vježbanja, uređaj isti čas prikazuje statistiku, s namjenskim brojčanicima za Samsung Galaxy Watch Ultra. Dodajmo, on se automatski može prebaciti u noćni način rada, za odličnu čitljivost u mraku. Uz to, s maksimalnom svjetlinom od 3000 nita, Galaxy Watch također jamči čitljivost, čak i na izravnom sunčevom svjetlu.

Bezbrižnost dugotrajnih avantura Galaxy Watch osigurava s najduljom autonomijom baterije u Galaxy Watch obitelji. Ona nudi do 100 sati u načinu štednje energije, odnosno 48 sati u načinu uštede energije pri vježbanju. Dodajmo da je Galaxy Watch Ultra dostupan je isključivo s kućištem promjera 47 milimetara. A korisnici će moći birati između titansko sive, titansko bijele ili titansko srebrne boje.

Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra prvi su Android pametni satovi koje pokreće Wear OS 5, najmoćnije izdanje Wear OS-a dosad. Novi operativni sustav nudi napredne performanse i energetsku učinkovitost, te osigurava da korisnici mogu uživati u besprijekornoj i fluidnoj interakciji te dulje koristiti svoj Galaxy Watch. Osim toga, mogu maksimalno iskoristiti svoje iskustvo nosivog uređaja, s pristupom mnogim popularnim aplikacijama izravno sa zapešća. Tu uključujemo Galaxy usluge, Google aplikacije, kao i omiljene aplikacije trećih strana. Više o Samsungovoj seriji pametnih satova Galaxy Watch doznajte na Wikipediji.

Tagged