samsung galaxy watch7 | 2024.

Samsung Galaxy Watch7 | Pametni sat koji donosi detaljno razumijevanje svakodnevne dobrobiti

Pametni sat Samsung Galaxy Watch7 dizajniran je kako bi pomogao korisniku u stjecanju cjelokupnog razumijevanja sebe. Uređaj podupire korisnike da stvore zdravije dane, s više načina za podršku svakodnevnog zdravlja. On omogućava detaljno praćenje više od 100 vježbi. Ali i izgradnju rutina kombiniranjem različitih vježbi s Workout Routine, kako bi postigli svoje ciljeve. Uz značajku Raceii, mogu se usporediti trenutne i prošle izvedbe vježbi u realnom vremenu, kako bi lakše pratili napredak i održali motivaciju. Dodatno, Body Composition nudi detaljan “snimak” tijela i kondicije, za sveobuhvatno razumijevanje tijela.

Uz novi napredni algoritam umjetne inteligencije za analitiku sna, Samsung Galaxy Watch7 nudi i De Nova značajku praćenja apneje u spavanjuiv, odobrene od strane američke FDA, pružajući jednostavan i proaktivan alat za provjeru potencijalnih znakova ovog poremećaja. Također, korisnicima omogućava praćenje pulsa u stvarnom vremenu. On upozorava o abnormalno visokim ili niskim otkucajima srca sa značajkom Heart Rate monitoring. No, on prepoznaje i nepravilan ritam rada srca koji može upućivati na atrijalnu fibrilaciju (AFib), s IHRN (Irregular Heart Rhythm Notification). Dodatno, uređaj daje detaljniji uvid u zdravlje srca. I to zahvaljujući elektrokardiogramu (ECG) i praćenju krvnog tlaka (BP).

Napredne, detaljne i personalizirane mogućnosti praćenja zdravlja, moguće su zahvaljujući inovativnom hardveru pametnog sata Samsung Galaxy Watch7. Poboljšan BioActive senzor nudi poboljšanu preciznost mjerenja, omogućavajući korisnicima da bolje razumiju sami sebe, kroz detaljna mjerenja. Galaxy Watch7 po prvi put omogućava praćenje krajnjih proizvoda napredne glikacije (AGEs). I to izravno sa zgloba s AGEs Index. AGEs su pod snažnim utjecajem prehrane i načina života te odražavaju cjelokupni biološki proces starenja korisnika. Ali su i pokazatelj metaboličkog zdravlja.

Samsung Galaxy Watch7 je opremljen najsnažnijim čipom u obitelji Galaxy Watch uređaja

Također, on po prvi put koristi procesor izrađen u 3-nanometarskoj tehnologiji. Ukratko, Samsung Galaxy Watch7 nudi besprijekorno iskustvo s triput bržom središnjom procesorskom jedinicom i 30 posto poboljšanom energetskom učinkovitošću aplikacijskog procesora. Dodatno, Galaxy Watch7 je prvi Galaxy smartwatch s dvo-frekvencijskim GPS sustavom. A time omogućava preciznije praćenje lokacije korisnikaxiv, čak i u gusto naseljenim urbanim područjima.

Uz prepoznatljiv kružni dizajn, Galaxy Watch7 korisnicima omogućava prilagođavanje uređaja njihovom osobnom stilu, s novim narukvicama, uključujući one rebrastog dizajna s istaknutim bojama šavova, kao i raznovrsnim prikazima brojčanika. Galaxy Watch7 donosi i intuitivno i besprijekorno iskustvo između povezanih Galaxy uređaja. Korisnici mogu jednostavno odgovoriti na poruku, s pomoću inteligentnih predloženih odgovora, koji ton poruke prilagođavaju analizom prethodnih razgovora, s pomoću Galaxy AI. Korištenjem dvostrukih gesti “štipanja” jednostavno je upravljati Galaxy Watch satom i povezanim pametnim telefonom. Pa čak i kada su korisnicima pune ruke.

Samsung Galaxy Watch7 bit će dostupan u dvije veličine, promjera 40 odnosno 44 milimetra. Korisnicima će 40-milimetarska inačica biti dostupna u zelenoj ili krem boji, dok će 44-milimetarska inačica biti dostupna u zelenoj ili srebrnoj. Više o pametnim satovima iz serije Samsung Galaxy doznajte na Wikipediji.

Tagged