elfs atelier 2023

ELFS, hrvatski modni dvojac, predstavlja kolekciju Atelier 2023

Modni dvojac ELFS početak jeseni slavi najnovijom kolekcijom Atelier 2023 koju će ekskluzivno prikazati u srijedu, 18. listopada 2023. godine na modnoj reviji koja će se s početkom u 20 sati održati u Family mallu u Zagrebu. Upravo tamo će obožavatelji mode, novinari i modni stručnjaci imati priliku pogledati kolekciju koja je prava poslastica za sve ljubitelje haljina koje se, iako na prvi pogled jednostavnih linija i čistih boja, osim elegantnošću, ističu i multifunkcionalnošću kad je riječ o nosivosti.

Budući da je kolekcija, kako ističu dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, inspirirana klasičnom malom crnom haljinom, njome dominira crna boja. Međutim, nisu zaboravili ni obožavateljice kolorita kojima donose komade jarkih boja.

“Haljine su okosnica kolekcije ELFS Atelier 2023. A nit vodilja je bila stvoriti kolekciju statment ready to use haljina koje spašavaju svaku prigodu kada želite zasjati ili niste sigurne što odjenuti. ELFS-ovo novo ruho osmislili smo linijom haljina koje izgedaju poput druge kože. I koje su, dodajmo, nosive u apsolutno svakoj prigodi. U kontaktu sa svojim klijenticama shvatili smo da sve vape za sličnim, a to je haljina koja spašava svaku prigodu i odlučili smo ponuditi cijelu kolekciju upravo takvih haljina!”, rekao je Aleksandar Šekuljica

ELFS Atelier 2023 će se predstaviti u srijedu, 18. listopada 2023. godine na modnoj reviji koja će se održati u zagrebačkom Family mallu

Aleksandar je dodao i da je mala crna haljina svojevrsna heroina svake ženske garderobe. A upravo nju su ELFS-i u nekim dijelovima kolekcije obojali. Pritom, njezina svrha je ostala ista. Ukratko, ona će spasiti baš svaki trenutak i pretvoriti vas u kraljicu dana ili večeri! Osim haljina, koje dominiraju kolekcijom, tu su i odijela. Njih također možete nositi i u dnevnim i večernjim varijantama. A haljine, ovisno o prigodi, mogu biti odličan izbor za dnevnu odjevnu kombinaciju uz blejzer, kožnu jaknu ili baloner.

Spomenimo i da će mala crna haljina navečer istaknuti sve vaše tjelesne atribute. Trebat će vam samo dobra štikla i crveni žut da zasjate i budete u potpunosti spremni za super party. Sve kreacije iz ELFS Atelier 2023 kolekcije bit će dostupne u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i na Hvaru. Također, sve odjevne primjerke možete pronaći i online putem web shopa na adresi elfs.hr.

VIDEO: ELFS FASHION SHOW FW2022

Tagged