lolahol - spelling | lourdes leon | 2023.

Lolahol, znana i kao Lourdes Leon, predstavlja pjesmu “Spelling”, hommage svojoj majci Madonni i njezinom singlu “Frozen”

Lolahol je umjetničko ime Lourdes Leon, a ona je, podsjetimo, kći slavne Madonne. A Lolahol sada predstavlja pjesmu “Spelling” kojom je, kako sama tvrdi, “odala počast svojoj slavnoj majci”. I dodajmo, ova je 26-godišnja glazbenica otkrila da je za stvaranje ove pjesme bila inspirirana bezvremenskim spotom za pjesmu “Frozen” njezine majke.

Videospot koji je sniman u Ashokan Acresu zaista ima jaku vezu sa originalom. Od tona do tamnoplavih nijansi koje preovladavaju, a tu je i Lourdes koja plesom savija svoje tijelo kao da je od gume. Tu je i njezina duga raspuštena crna kosa, ali i motivi crne ptice i psa. A Lolahol, koja se u jednom trenutku u spotu pojavila gola, napisala je dirljiv komentar u kojem je hvalila svoju 65-godišnju majku, nazivajući je svojom “muzom”.

“Ova pjesma je zaista posebna. To je hommage vječnom umjetničkom djelu moje majke, pjesmi Frozen“, napisala je Lourdes Leon. Spomenimo i da spot singl Spelling završava tako što gola Lourdes ulazi u rijeku, dok joj kosa lagano pada niz leđa i polako tone u vodu. Ovaj spot je režirala Claire Farin, a producirala Isabel Levin. A Lourdes je, kako je sada potpuno jasno, krenula majčinim stopama i započinje svoju glazbenu karijeru. Više o ovoj glazbenici doznajte na njezinoj Instagram stranici.

VIDEO: Lolahol – Spelling | Madonna – Frozen

Tagged