reanimatori - lutka na koncu | 2023.

Reanimatori predstavljaju debitantski singl, žestoku i nabrijanu rock pjesmu “Lutka na koncima”!

Reanimatori, hrvatski rock bend, predstavlja svoj debitantski singl naziva “Lutka na koncima”. A ovdje je riječ je o pravoj, žestokoj i nabrijanoj rock pjesmi s interesantnim i inteligentnim tekstom. Dodajmo da je autor glazbe Alen Lukač, tekst je napisao Dominik Markovinović, a za aranžman su zaslužni svi članovi benda.

Rock grupa Reanimatori nastala je 2018. godine, a u bendu su danas izvorna četiri člana. To su Igor Fajdetić (vokal), Alen Lukač (gitara), Zoran Gajec (bas gitara) i Zdravko Ranogajec (bubnjevi). Kao obožavatelji dobrog ex-Yu rocka, odlučili su svoju svirku usmjeriti točno u tom pravcu. A tako je nastalo i samo ime. Naime, oni su Reanimatori zato što oživljavaju dobar stari ex-Yu rock i sviraju ga u nešto modernijem ruhu. Ukratko, ideja je itekako zaživjela!

“Pjesma Lutka na koncima koju smo u početku samo svirali na probama ubrzo je ugledala svjetlo dana. Pomoću našeg dugogodišnjeg prijatelja Dragomira Herendića, koji je izvrsno producirao pjesmu, projekt je jako uspješno završen. Video spot je radio kreativan Jakov Šafran, a u spotu glumi izvrsna Antea Silov“, rekli su dečki iz benda Reanimatori.

Ponekada normalne stvari koje radimo postanu jako stresne

“Pjesma Lutka na koncima govori o tome da kroz život potpisujemo razne stvari koje smatramo normalnima i bez kojih se ne može, a ponekad te iste stvari nakon dugog ili kraćeg vremena postaju vrlo stresne te prave pravu lutku na koncima od nas. Što se tiče planova za budućnost i dalje smo puni ideja. Htjeli bismo snimiti naš prvi album, ali i napisati još mnogo odličnih tekstova koje će popratiti genijalna glazba”, dodali su Reanimatori.

Reanimatori su nastupili na mnogim manifestacijama i prigodama te svirali s nekim od najpopularnijih izvođača u Hrvatskoj. Izdvojit ćemo svirke sa Letom 3, Općom opasnosti, Gibonnijem… Najviše vole velike bine koje im daju prostora da pokažu što znaju, gdje mogu biti “ono što jesu” i uživati u tome što rade. U bendu vlada iznimno pozitivna energija, koju na svakom koncertu uspješno prenesu i na publiku. Više o ovom rock bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Reanimatori – Lutka na koncima

Tagged