stjepan kožić, ervin kolarec i damir tomljenović - predaja kandidature - lokalni izbori 2021.

Stjepan Kožić predao kandidaturu za župana – donio je 19.148 potpisa

Kandidaturu za još jedan mandat župana Zagrebačke županije predao je Stjepan Kožić, predsjednik stranke Stjepan Kožić – Nezavisna lista. On je predao kandidaturu Županijskome izbornom povjerenstvu s 19.148 potpisa potpore. Njegovu kandidaturu podupiru HDZ, BM 365 – Stranka rada i solidarnosti, HSU, HSLS i HNS – liberalni demokrati. Kandidati za njegove zamjenike su Ervin Kolarec (HDZ) i Damir Tomljenović (HDZ).

“Predajom kandidature stavili smo se na raspolaganje biračima. Odluka je u rukama žitelja Zagrebačke županije, a oni će 16. svibnja na lokalnim izborima odlučiti imam li njihovo povjerenje za novi mandat. O meni najbolje govore realizirani projekti, a moj program nije popis želja. To je niz realnih i provedivih projekata. Pozivam žitelje županije da zajednički nastavimo graditi još bolju i uspješniju Zagrebačku županiju”, rekao je Stjepan Kožić.

Željko Turk, predsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije, ujedno i nositelj kandidacijske liste HDZ-a, HSU-a, HSLS-a i HNS-a za Skupštinu Zagrebačke županije rekao je da broj prikupljenih potpisa podrške dovoljno govori o snazi koalicije, ali i promišljanju žitelja Zagrebačke županije. “Čvrsto vjerujemo da ćemo na izborima polučiti dobar rezultat. Birači će dati glas onima koji će ih najbolje voditi u vremenu koje slijedi”, rekao je Turk.

U ime koalicije SKNL-a i stranke BM 365, Zvonko Kunić je ustvrdio da je Stjepan Kožić sinonim za Zagrebačku županiju i uspjeh! “Čvrsto vjerujemo u dobar rezultat na izborima”, poručio je Kunić. Osim što je kandidat za župana, Stjepan Kožić je i nositelj kandidacijske liste SKNL-a i BM 365 – Stranke rada i solidarnosti za Skupštinu Zagrebačke županije. Više o Stjepanu Kožiću doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Tagged