ivo jelušić - sdp velika gorica - lokalni izbori 2021.

Ivo Jelušić iz SDP-a predao kandidaturu za gradonačelnika Velike Gorice

Ivo Jelušić, kandidat SDP-a, GLAS-a i HSS-a za gradonačelnika Velike Gorice, predao je kandidacijske liste za Gradsko vijeće, za gradonačelnika i njegovu zamjenicu. Jelušić je u pratnji svoje zamjenice Brankice Žugaj i ostalih suradnika Gradskom izbornom povjerenstvu predao gradonačelničku kandidaturu.

Također, predao je i kandidacijsku listu koalicije SDP-a, GLAS-a i HSS-a za Gradsko vijeće grada Velike Gorice. Listu je podržalo više od 2200 građana svojim potpisom tijekom proteklih dana. Prilikom predaje potpisa Jelušić se zahvalio svim građanima na podršci.

“Zahvaljujem građanima na podršci i pozivam sve da izađu 16. svibnja na lokalne izbore i izaberu promjene u Velikoj Gorici. Nadam se da ovaj put neće manjina od 15 posto građana koja podržava HDZ postati većina. Odluka je u rukama građana. Pozivam sve one koji nisu zadovoljni s postojećim stanjem da izađu i pokažu to na biralištima. Velikoj Gorici je konačno potrebno stručno, kompetentno, pošteno i odgovorno upravljanje”, rekao je Ivo Jelušić.

Ivo Jelušić rođen je u Gornjoj Dubici 10. listopada 1960. godine. On je diplomirani politolog, a od 2005. do 2010. godine bio je dogradonačelnik Grada Zagreba. Bio je i zastupnik u 6., 7. i 8. sazivu Hrvatskog sabora. Član je SDP-a od 1990. godine. Od 2001. do 2006. godine bio je predsjednik GO SDP Zagreb. Bio je član je Glavnog odbora SDP-a u više mandata, a od 2016. do 2020. bio je član Predsjedništva SDP-a. Bio je i predsjednik Košarkaškog kluba Cibona od 2006. do 2010. te predsjednik Turističke zajednice Grada Zagreba od 2006. do 2009. godine. Više o Ivi Jelušiću doznajte ne Wikipediji.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -