EL-TO Zagreb | Elektrana - toplana Trešnjevka | svibanj 2012.

HEP Toplinarstvo obavještava da zapadni dio Zagreba od 15. do 18. rujna 2022. neće imati tople vode

HEP Toplinarstvo obavještava stanovnike zapadnog dijela grada Zagreba da od četvrtka, 15., do nedjelje, 18. rujna 2022. godine neće biti tople vode. Opskba će se obustaviti u četvrtak, 15. rujna tijekom večeri, a razlog tome su radovi na proizvodnom postrojenju EL-TO Zagreb na Trešnjevci. Naselja koja neće imati vode su Trešnjevka, Knežija, Srednjaci, Gredice, Gajevo, Staglišće, Jarun, Vrbani, Rudeš, Voltino, Prečko, Špansko, Gajnice i Malešnica.

“Radnici Hrvatske elektroprivrede uložit će maksimalne napore da radove na proizvodnom postrojenju provedu u što kraćem roku. Svi radovi se poduzimaju u cilju kako bi se krajnjim kupcima osigurala kvalitetna isporuka toplinske energije”, stoji u priopćenju HEP Toplinarstva. Također, HEP Toplinarstvo moli krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje.

Podsjećamo, HEP Toplinarstvo je sa završetkom ogrjevne sezone u 2022. nastavio s radovima obnove toplovoda. Radovi su dio projekta Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba koji je počeo 2021. godine. Ta obnova predstavlja najveći projekt u povijesti centralnog toplinskog sustava grada Zagreba. Provedbom projekta će se do 2023. revitalizirati jedna trećina, odnosno 68,5 od ukupno 227,3 kilometara zagrebačke vrelovodne mreže. Dodajmo da je za 2022. godinu u planu je zamjena 25,5 kilometara vrelovoda. Više o obnovi zagrebačkog toplovoda doznajte ovdje. Više informacija o HEP Toplinarstvu doznajte na mrežnim stranicama na adresi hep.hr/toplinarstvo.

Tagged