bat velo 2020

BAT u Hrvatskoj predstavio VELO – inovativan nikotinski proizvod za oralnu upotrebu

BAT, globalna multinacionalna kompanija u Hrvatskoj je lansirala VELO, inovativan nikotinski proizvod za oralnu upotrebu. VELO predstavlja novu generaciju nikotinskih proizvoda, a razvijen je u Švedskoj. VELO je jedinstven u odnosu na druge duhanske proizvode, jer ne sadrži duhan, a korisnicima omogućava uživanje u nikotinu na inovativan način. Proizvod se može koristiti bilo kad i bilo gdje.

Izrađen je od visokokvalitetnih sastojaka, uključujući nikotin, vodu, vlakna eukaliptusa i bora, arome i zaslađivače. Koristi se tako da se umetne ispod gornje usne i drži do trideset minuta, a korisnicima pruža brz i dugotrajan užitak.

Hrvatska je prva država u jugoistočnoj Europi u kojoj je lansiran VELO. Od sada i ovdje svi odrasli pušači, korisnici duhanskih i nikotinskih proizvoda mogu uživati u nikotinu bez obzira gdje se nalazili – na sastanku, kinu, u šopingu ili na putovanju.

VELO dolazi u različitim okusima i nikotinskim jačinama, a u Hrvatskoj su dostupni osvježavajući Polar Mint te voćni Berry Frost.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “BAT u Hrvatskoj predstavio VELO – inovativan nikotinski proizvod za oralnu upotrebu

Comments are closed.