pelister - zagreb | rukomet - handball

RUKOMET UŽIVO: Pelister i Zagreb igraju 10. kolo Lige prvaka u četvrtak, 7. prosinca 2023. godine – gdje gledati prijenos?

PPD Zagreb i Eurofarm Pelister u četvrtak, 7. prosinca 2023. godine od 18.45 sati igraju susret 10. kola Lige prvaka. Ova utakmica se igra u dvorani “Boro Čurlevski – Mladost” u Bitoli u Sjevernoj Makedoniji, a za gledatelje u Hrvatskoj osiguran je izravni televizijski prijenos. Napomenimo da je ovaj susret iznimno važan za Zagreb, jer ukoliko pobijede, ostat će u igri za plasman u narednu fazu Lige prvaka.

“Osim Kolstada u prvom kolu rukometne Lige prvaka niti jedna druga momčad nije lako pobijedila u Bitoli tako da i nas sigurno očekuje jedna teška utakmica. Dolje je teško igrati zbog same dvorane i navijača, ali pokušati ćemo se što bolje pripremiti jer nama su jako važna ta dva boda kako bi ostali u igri za prolazak skupine”, rekao je Andrija Nikolić, trener Zagreba.

Podsjetimo, Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb je trenutno sedmi na ljestvici Lige prvaka i osam bodova, jedan manje od Kolstada i PSG-a koji su peti i šesti. S druge strane, RK Eurofarm Pelister je posljednji, osmi i iz devet odigranih susreta nije uzeo niti jedan bod. Ukrako, u utakmici Pelister – Zagreb Zagrebaši moraju pobijediti ako žele ostati u igri za plasman dalje. I dodajmo, u prvom međusobnom susretu ove dvije momčadi Zagreb je pobijedio s 27:18. Također, Pelister je umeđuvremenu promijenio trenera.

Rukomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Eurofarm Pelister – PPD Zagreb?

Eurofarm Pelister i PPD Zagreb igraju u Bitoli u Sjevernoj Makedoniji susret 10. kola Lige prvaka u četvrtak, 7. prosinca 2023. godine od 18.45 sati. Prijenos utakmice će biti na kanalu Arena Sport 1 . Ukoliko nećete biti u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one očekuju pobjedu Zagreba. Tako je kvota na pobjedu Zagreba 1.65, na pobjedu Pelistera je 3.40, dok je na neriješen rezultat 10.00.

Više o PPD-u Zagreb doznajte na mrežnim stranicama ovog rukometnog kluba na adresi rk-zagreb.hr ili na Wikipediji. Sve što vas zanima o Rukometnom klubu Eurofarm Pelister doznajte na Wikipediji. Prijenos ove rukometne utakmice uživo, video online ili kao live stream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka utakmice 5. kola rukometne Lige prvaka između Zagreba i Pelistera (27:18)

Tagged