kutija šibica 2019 - ženski turnir

Nakon posljednjih utakmica osmine finala Kutije šibica poznati četvrtfinalisti koji su izborili Štefanje

Tijekom vikenda (21. i 22. prosinac 2019.) iza nas odigrane su posljednje utakmice osmine finala MNT Kutija šibica 2019 tijekom kojih se odlučivalo o 16 najboljih momčadi što će nastupiti u dvojci Doma sportova na Štefanje. U glavnom dijelu turnira na Štefanje ćemo tako gledati momčad Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi, inače osvajače Kutije 2016. godine protiv ekipe Restoran Dioniz CBA1 te izvrsnu momčad CB Doberman koja se susreće s ekipom Oštrek gradnja i Hudek trgotrans. Iznimno atraktivan susret bi trebao biti onaj između Svadbenog salona Bagušić & Goodlife Fitness protiv momčadi Cvjetno poliklinika Milojević. Prvu ekipu predvodi Igor Musa i sastavljena je od igrača velikog i malog nogometa iz Dalmacije i Hercegovine, dok za Cvjetno poliklinika Milojević igraju iskusni malonogometaši poput Jakova Grcića i Vedrana Matoševića. Grcić je 2008. bio najbolji igrač turnira, a Matošević 2016., dok je ekipa 2017. osvojila seniorski turnir.

Drugi atraktivan susret u seniorskom dijelu je onaj između odlične ekipe Biberon Maraska, koja je između ostalih na putu do Štefanja izbacila i prošlogodišnje osvajače turnira Quattro Leones, i jednako dobre ekipe Tupek Auto.

Kod veterana nastupe na Štefanje su izborili KMN Meteorplast Ljutomer koji se nakon pobjede protiv Starog Vucibaluna susreću s ekipom Podstrane koja je pak izbacila Zloću i prijatelje, dok je drugi veteranski par Sava Sport Kick it like Niki i Senjak Hoteli predvođeni Jerkom Lekom. Senjak Hoteli su do četvrtfinala došli pobjedom nad jako dobrom momčadi Promotionplay Mandis u kojoj su, između ostalih, igrali Hrvoje Štrok i Vedran Ješe.

U ženskom dijelu turnira svoj su nastup prve osigurale djevojke iz MNK Cvjetno Poliklinika Milojević koje su pobijedile ŽNK Dinamo Zagreb s 4:2, a u četvrtfinalu ih očekuju djevojke iz Stomatološkog centra Flegar.

Drugi četvrtfinalni par kod žena čine prošlogodišnje osvajačice turnira djevojke iz ekipe MC Plus Sveta Nedjelja i ekipa Konoba Tomić Brač – Beach Bar Cool Split kojoj je ovo premijerni nastup na turniru. Obje ekipe su se u četvrtfinale plasirale pobjedama 11:0, tako da gledatelje očekuje iznimno zanimljiv susret ženskih ekipa. Inače, ekipu iz Dalmacije vode prijatelji Jerko Ćesić Ljudina i Jakša Michieli Tomić, a sastavljena je redom od nogometnih reprezentativki Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Paket ulaznica za završnicu turnira vrijedi za 26., 27. i 28. prosinca 2019. godine, a moguće ga je kupiti do 12 sati 26. prosinca po cijeni od 50 kuna.

Bogati popratni sadržaj Kutije šibica

Pored sjajnih utakmica koje očekuje sve posjetitelje malonogometnog spektakla na Štefanje organizator je osigurao i niz nagradnih igara u dogovoru sa svojim partnerima i sponzorima pa će posjetitelji, između ostalog, moći osvojiti automobil tvrtke Last minute rent a car na tjedan dana korištenja, tvrtka Fox in a box osigurala je svim kupicima ulaznica ponuditi dodatnih 100 kuna popusta na svoje programe.

Također, najavljene su i zabavne plesne točke, a uređen je i Dječji kutak za najmlađe posjetitelje.

Raspored utakmica na Štefanje

  • 14:30 – MC PLUS SVETA NEDELJA – KONOBA TOMIĆ BRAČ-BEACH BAR COOL SPLIT (žene)
  • 15:20 MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ – STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR (žene)
  • 16:10 – PODSTRANA – KMN METEORPLAST (veterani)
  • 17:00 – SAVA SPORT KICK IT LIKE NIKI – SENJAK HOTELI (veterani)
  • 18:00 – CB DOBERMANN – OŠTREK GRADNJA I HUDEK TRGOTRANS (seniori)
  • 19:00 – SVADBENI SALON BAGUŠIĆ & GOODLIFE FITNESS – CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ (seniori)
  • 20:00 – RESTORAN DIONIZ CBA1 – PIZZERIA STARI ZAGREB BORONGAJ LUGOVI (seniori)
  • 21:00 – BIBERON MARASKA – TUPEK AUTO (seniori)

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -